Dndhddhjdj
Jdndjx
Dndhdd
A pácot összeturmixolom. Kb 1-1,5 kg húshoz elég ez a mennyiség A húst alaposan bedörzsölöm vele. Állhat pár órát a pácba, sőt legjobb ha egy egész napot pihen a hűtőben, de aká...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes1 kg dagadó (bárányból izgalmasabb) két gerezd apróra vágott fokhagyma két csapott teáskanál őrölt fahéj két csapott teáskanál őrölt szegfűszeg két csapott teáskanál durvára őr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLeszedjük a faggyút a húsról, felkockázzuk a színhúst, kb. 3x3cm-re, a csontosát elfűrészeljük kb 5 cm-re. Felaprítjuk a vöröshagymát. Alágyújtunk a bográcsnak, a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst ízlés szerinti kockákra vágjuk, a hagymával együtt mély serpenyőben a forró zsiradékon megpirítjuk, majd fedő alatt kb. 5 percig pároljuk. Felöntjük a fehérborral és annyi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű