Családireceptkönyv.hu

Hello


Írta:

Elk. idő: 2
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Dndhddhjdj

Elkészítés:


Jdndjx

Trükkök, tippek, praktikák:


Dndhdd

Hello

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Birka húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Sült báránycomb diós ecetes lencsével
Sült báránycomb diós ecetes lencsével

. A bárányt sütés előtt egy órával kiveszem a hűtőből, kicsontozom, szárazra törlöm. A serpenyőt felhevítem, kevés olívaolajon alaposan körbepirítom a húst. Sózom, borsozom. A teps...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Ünnepi plov báránnyal és gesztenyével(azerbajzsáni)
Ünnepi plov báránnyal és gesztenyével(azerbajzsáni)

A szilvát legalább 30 percre langyos vízbe áztat­juk. A húst 4-5 dekás, nagy kockákra vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük, és a főzővízben félretesszük. A hagymát a felforrósít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sztifadó a görög gulasch
Sztifadó a görög gulasch

Daraboljuk pörkölt forma kockákra a húst. Nagyon forró olajban, több részletben pirítsuk barnára, majd szűrőkanállal szedjük ki. Reménytelen dolog kilónyi húst egy adagban megpirít...

Elkészítési idő: 2 ÓRA
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kolbász fahajjal, a chorizo
Kolbász fahajjal, a chorizo

1 kg dagadó (bárányból izgalmasabb) két gerezd apróra vágott fokhagyma két csapott teáskanál őrölt fahéj két csapott teáskanál őrölt szegfűszeg két csapott teáskanál durvára őr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk