menu

Családireceptkönyv.hu

Hello


Írta:

Elk. idő: 2
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Dndhddhjdj

Elkészítés:


Jdndjx

Trükkök, tippek, praktikák:


Dndhdd

Hello

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Birka húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Pillekönnyű grízes túrós kevert süti
Pillekönnyű grízes túrós kevert süti

A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A többi hozzávalót egy másik tálban összekeverjük, majd egy fakanállal hozzáforgatjuk óvatosan a tojáshabot is. Kisebb méretű, sütőpapír...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Zöldfűszeres báránynyársak téli lencsesalátával
Zöldfűszeres báránynyársak téli lencsesalátával

1. A bárányhúsról eltávolítjuk a hártyát, majd közepes kockákra vágjuk. 2. A páchoz összekeverjük a joghurtot, harissát, római köményt, egy csipet sót, egy kevés extraszűz-olíva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Marokkói bárányragu tésztával
Marokkói bárányragu tésztával

A római köményt, a koriandert, a szegfűborsot, a fahéjat, a cayenne-borsot, a fokhagymát, az olívaolajat és a citromlé felét kis tálban összekeverjük, beletesszük a húst, jól megfo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
 Báránycomb pecseny
Báránycomb pecseny

A combot minden hártyájától és zsiradéktól megtisztítjuk és sóval, borókamaggal bedörzsöljük. Ráteszünk néhány babérlevelet, és ecetes ruhában néhány napig állni hagyjuk, miközben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk