Dndhddhjdj
Jdndjx
Dndhdd
Egy lábasban tegyük fel főni az alaposan átöblített rizst háromszoros mennyiségű vízben. Alacsony hőfokon, kb. 15-20 percig főzzük, amíg a rizs teljesen megpuhul, és felszívja az ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy éjszakára beáztatjuk a babot. A báránylapockát kicsontozzuk, a csontokat 220 fokos sütőben megpirítjuk, a húst megsózzuk (ha van nagy szemű tengeri sónk, azt használjunk), féló...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bárány fejét és aprólékját, esetleg csontosabb húsrészét, miután a faggyújától jól megtisztítottuk, vágjuk fel darabokra és forró vízben abáljuk meg. Ha felfőtt, szedjük ki hid...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós, forró vízben kifőzzük. Amíg a tészta elkészül a báránycombot kb. 2x2 cm-es kockára vágjuk. Beletesszük egy tálba, sózzuk, durvára vágott borsot, rozmaringot szórunk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű