menu

Családireceptkönyv.hu

Hello


Írta:

Elk. idő: 2
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Dndhddhjdj

Elkészítés:


Jdndjx

Trükkök, tippek, praktikák:


Dndhdd

Hello

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Birka húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Sült báránycomb diós ecetes lencsével
Sült báránycomb diós ecetes lencsével

. A bárányt sütés előtt egy órával kiveszem a hűtőből, kicsontozom, szárazra törlöm. A serpenyőt felhevítem, kevés olívaolajon alaposan körbepirítom a húst. Sózom, borsozom. A teps...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Döner kebab
Döner kebab

A hús a bőrös oldalával lefelé kerüljön egy lapos edénybe. Keverjük össze a bárány hozzávalóit, kanalazzuk a húsra és pácoljuk a hűtőben pár órán át. Ha kész, göngyöljük össze, kö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Báránycomb ceruzababbal
Báránycomb ceruzababbal

A báránycombot körülbelül 3 cm mélyen többször bevagdossuk. A bevágásokba sót, borsot és összezúzott fokhagymát dörzsölünk. A sütőt 170 fokra előmelegítjük. A citromot felszeletelj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Picsája
8=D <-- ekkora fasza van Gábornak
8=D <-- ekkora fasza van Gábornak

Gábornak vágjátok le a faszát azt ragasszátok vissza a legkisebb méretre

Elkészítési idő: számold ki lol
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk