Dndhddhjdj
Jdndjx
Dndhdd
Melegítsünk fel egy nagy serpenyőben egy kis olajat, adjuk hozzá a fokhagymát. A kockákra vágott bárányt minden oldalán jól pirítsuk meg, ha kell időközben öntsük fel egy kis víz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burger hozzávalóit egy tálban összegyúrom, nedves kézzel pogácsákat formázok a masszából, és lefedve legalább fél órára a hűtőbe teszem. A répákat megmosom, a zöldjüket úgy v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA báránycombot körülbelül 3 cm mélyen többször bevagdossuk. A bevágásokba sót, borsot és összezúzott fokhagymát dörzsölünk. A sütőt 170 fokra előmelegítjük. A citromot felszeletelj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A bárányhúsról eltávolítjuk a hártyát, majd közepes kockákra vágjuk. 2. A páchoz összekeverjük a joghurtot, harissát, római köményt, egy csipet sót, egy kevés extraszűz-olíva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű