Dndhddhjdj
Jdndjx
Dndhdd
1 kg dagadó (bárányból izgalmasabb) két gerezd apróra vágott fokhagyma két csapott teáskanál őrölt fahéj két csapott teáskanál őrölt szegfűszeg két csapott teáskanál durvára őr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket kiverem, sózom, megszórom a fűszerkeverékkel, majd egymásra helyezve, folpackkal lefedve másnapig a hűtőbe teszem. 2. A gyros nyársra húzom egymás után szépe...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéza töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni a megtöltés előtt 2- 3 órával a báránycomb minden oldalát besózzuk és beborsozzuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKészítsük elő a hozzávalókat! A birka combot megmossuk, megtisztítjuk majd feldaraboljuk kockákra. A vöröshagymát vágjuk apró kockákra. A fokhagymát megpucoljuk és présen nyomju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű