Dndhddhjdj
Jdndjx
Dndhdd
. A bárányt sütés előtt egy órával kiveszem a hűtőből, kicsontozom, szárazra törlöm. A serpenyőt felhevítem, kevés olívaolajon alaposan körbepirítom a húst. Sózom, borsozom. A teps...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilvát legalább 30 percre langyos vízbe áztatjuk. A húst 4-5 dekás, nagy kockákra vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük, és a főzővízben félretesszük. A hagymát a felforrósít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDaraboljuk pörkölt forma kockákra a húst. Nagyon forró olajban, több részletben pirítsuk barnára, majd szűrőkanállal szedjük ki. Reménytelen dolog kilónyi húst egy adagban megpirít...
Elkészítési idő: 2 ÓRA Nehézség: Könnyű1 kg dagadó (bárányból izgalmasabb) két gerezd apróra vágott fokhagyma két csapott teáskanál őrölt fahéj két csapott teáskanál őrölt szegfűszeg két csapott teáskanál durvára őr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű