Családireceptkönyv.hu

Hello


Írta:

Elk. idő: 2
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Dndhddhjdj

Elkészítés:


Jdndjx

Trükkök, tippek, praktikák:


Dndhdd

Hello

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Birka húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Perzsa töltött paprika fokhagymás joghurttal
Perzsa töltött paprika fokhagymás joghurttal

Egy lábasban tegyük fel főni az alaposan átöblített rizst háromszoros mennyiségű vízben. Alacsony hőfokon, kb. 15-20 percig főzzük, amíg a rizs teljesen megpuhul, és felszívja az ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Báránylapocka babsalátával
Báránylapocka babsalátával

Egy éjszakára beáztatjuk a babot. A báránylapockát kicsontozzuk, a csontokat 220 fokos sütőben megpirítjuk, a húst megsózzuk (ha van nagy szemű tengeri sónk, azt használjunk), féló...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Báránytokány
Báránytokány

A bárány fejét és aprólékját, eset­leg csontosabb húsrészét, miután a faggyújától jól megtisztítottuk, vág­juk fel darabokra és forró vízben abáljuk meg. Ha felfőtt, szedjük ki hid...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Serpenyős, fűszeres bárányragu
Serpenyős, fűszeres bárányragu

A tésztát sós, forró vízben kifőzzük. Amíg a tészta elkészül a báránycombot kb. 2x2 cm-es kockára vágjuk. Beletesszük egy tálba, sózzuk, durvára vágott borsot, rozmaringot szórunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk