egy fél disznófejet, 2 szívet, 1 nyelvet, és egy maréknyi bőrt megfőztem . A főzővízbe tettem sót, egész borsot, egy fej fokhagymát, babérlevelet, Amikor jó puhára főtt összevágtam 2cm-s kockára, a következő fűszereket tettem bele: felaprított fokhagyma, törött bors, piros paprika, majoranna, egy kis szegfűbors, só, meglocsoltam 3 merőkanál abalével
Fekete Edit fb
A zabpehelybe belekevertem a sütőport a lisztet, a túrót összetörtem villával, hozzákevertem a 2 tojást, a tejfölt, étolajat, xilitet,édesítőt szóval minden többi hozzávalót....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA reszelt répát, reszelt sajtot és a fokhagymát összekeverjük. Hozzákanalazunk annyi tejfölt és majonézt, amennyit felvesz. Sózzuk, borsozzuk. Pirított rozskenyérrel mind megess...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A gombafejeket alaposan megtisztítjuk, szárukat kivágjuk. (Az ép gombaszárakat apróra összevágva belepiríthatjuk a töltelékbe.) Elkészítés: A húsos töltelékhez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy vastag falú edény alját vékonyan kivajazzuk, hogy a tej ne ragadjon le. Beletesszük a tejet forrni, közben a tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjét a cukor felével és egy c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű