20 dkg fokhagyma pép, 4 dkg só, késhegynyi citromsav. Ez az adag most 1 kiló pépből készült.
Üvegbe és kész
A céklát és a sárgarépát lereszeljük, hozzáadunk egy kis fej apróra vágott vöröshagymát, ízesítjük. Beleütünk egy tojást és hozzákeverünk annyi zsemlemorzsát, hogy jól formálható m...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyűelőször a gombát pépesre daráljuk, majd hagyjuk állni kicsit, hogy kieressze a levét. Kicsit ki is nyomkodhatjuk. Most a bélszínre borsot törünk, és bedörzsöljük vele. Kevés olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert meghámozzuk, feldaraboljuk, és éles késsel 2 mm vékony szeletekre vágjuk. A sütéshez 5 cm-es rétegben olajat forrósítunk 180 fokra egy nagy lábosban. Az olaj hőmérséklet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Patty meat into patties and then refrigerator 24 hours before using. 2. Make sure the grill is scorching before putting the patties on your grill. Now season the patties with s...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz