Családireceptkönyv.hu

Gombával töltött pisztráng vajon pirított, petrezsel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


GastroGranny blogban

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tepsiben sült süllő
Tepsiben sült süllő

A megtisztított halat mossuk,szárazra törüljük,majd frissen őrölt borssal és sóval fűszerezzük. A hasába teszünk 2-3 szál petrezselyemzöldet, 3 szelet citromot és a vaj felét. Kiva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Mamika
Ecetes rántott hal
Ecetes rántott hal

Elkészítés: A halat sóval, borssal, fokhagymával fűszerezzük, majd panírozzuk és kirántjuk. Elkészítjük a páclevet: vízbe ízlés szerint teszünk sót, cukrot, ecetet, babért és sok k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Szardíniakrém
Szardíniakrém

A margarint kikeverjük a mustárral. Ízlés szerint teszünk bele egy kevés őrölt borsot, apróra vágott snidlinget és facsarunk bele egy kis citromlevet. A halkonzervet villával össze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Mézes, vajas, fokhagymás lazac fóliában sütve
Mézes, vajas, fokhagymás lazac fóliában sütve

A sütött előmelegítem 190 fokra. Egy tepsibe terítek egy szép nagy darab sütőfóliát, amivel lazán betakarhatom az egész halat. Egy kis lábasban közepes lángon felolvasztom a vaj...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk