GastroGranny blogban
A hal kivételével keverd ki az összetevőket egy nagy tálban, majd alaposan hempergesd bele a halszeleteket, és hagyd, hogy jól átjárja őket a pác. Legegyszerűbb, ha éjszakára a hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halhúst egyforma nagyságú, nagyobb kockákra vágjuk. Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedjük. Beletesszük az ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karikára vágott póréhagymát kevés zsíron megpirítottam, hozzáadtam az apró csíkokra vágott sárgarépát, a kis darabokra vágott brokkolit és kevergetve megpirítottam. Vizet nem adt...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA szokásos módon kirántom a halat, és közepes vékony szeletekre hagymát vágok. 8 liter vizet felforralok (mi ennyit készítünk, ebből 20 literes edénnyel lesz) amibe a következő...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű