GastroGranny blogban
A garnélarákokat megsózzuk, a lisztet összekeverjük az erőspaprikával(lehet édespaprika is). A salátához valókat tetszés szerint fölvágjuk, rögtön tányérra helyezzük. A garnélákat...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Egy serpenyőben vagy wokban összekeverjük a rákot, a lime-levet, a fokhagymát, a pirospaprikát, a cayenne borsot, a szezám- és mogyoróolajat. Közepes tűzön felmelegítjük és 7-8...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 dl olívaolajban alaposan elkeverek pár csepp citromlevet, zúzott fokhagymát, a fűszereket, és az apróra vágott zellert. Kb. 1 órára beleforgatom a halfiléket, és a hűtőbe tesze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lazacot sózzuk, borsozzuk. Az olajos magvakat késes robotgépbe tesszük, hozzáadjuk a mustárt, a reszelt citromhéjat, a durvára aprított petrezselymet és az egészet durvára aprítj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz