60 dkg Pangasius filé
10 dkg vaj
20 dkg zöldborsó
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csokor fehérbors
1 kevés finomra vágott zöldpetrezselyem
3 dl tejszín
2 ek átszitált liszt
1 csipet ételízesítő
A halat kockára vágjuk.
A vajat felmelegítjük és belerakjuk a halkockákat.
Fehéredésig pirítjuk, közben fűszerezzük.
Hozzáadjuk a zöldborsót és fedő alatt, 4-5 percig pároljuk.
Megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel.
Kiforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk.
Tésztával, vagy rizzsel tálaljuk.
A hekktörzsek hasát vágjuk végig.Mindkét oldalukat beirdaljuk 1-1,5 centiméterenként. A törzseket kívül-belül alaposan sózzuk be. Nyugodtan adagoljuk a sót, nehéz elsózni, könnyű s...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA halakat megtisztitjuk, lefejezzük, kibelezzük, majd többször váltott hideg vizben megmossuk. Lecsurgatjuk, és lehetőleg műanyag vagy porcelánedénybe soronként jól lesózva berakju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForrásban lévő vízben 8 percig főzzük a sárgarépát, ételízesítővel ízesítjük. Felvágjuk a lilahagymát, és befűszerezzük a megtisztított kárászokat. A grillserpenyőre fektetjük a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplit és a hagymát felvágjuk, összedolgozzuk a sóval, a borssal, a vajjal és a kakukkfűvel. Tepsibe tesszük és letakarva 50 percig sütjük, közben meg-meg forgatjuk. A halat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű