Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Tejszínes-zöldborsós hal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg Pangasius filé
10 dkg vaj
20 dkg zöldborsó
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csokor fehérbors
1 kevés finomra vágott zöldpetrezselyem
3 dl tejszín
2 ek átszitált liszt
1 csipet ételízesítő

Elkészítés:


A halat kockára vágjuk.
A vajat felmelegítjük és belerakjuk a halkockákat.
Fehéredésig pirítjuk, közben fűszerezzük.
Hozzáadjuk a zöldborsót és fedő alatt, 4-5 percig pároljuk.
Megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel.
Kiforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk.
Tésztával, vagy rizzsel tálaljuk.

Tejszínes-zöldborsós hal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
SÜLT HEKK
SÜLT HEKK

A hekktörzsek hasát vágjuk végig.Mindkét oldalukat beirdaljuk 1-1,5 centiméterenként. A törzseket kívül-belül alaposan sózzuk be. Nyugodtan adagoljuk a sót, nehéz elsózni, könnyű s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Ruszli (ecetes hal)
Ruszli (ecetes hal)

A halakat megtisztitjuk, lefejezzük, kibelezzük, majd többször váltott hideg vizben megmossuk. Lecsurgatjuk, és lehetőleg műanyag vagy porcelánedénybe soronként jól lesózva berakju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Apaci
Kárász grillserpenyőben
Kárász grillserpenyőben

Forrásban lévő vízben 8 percig főzzük a sárgarépát, ételízesítővel ízesítjük. Felvágjuk a lilahagymát, és befűszerezzük a megtisztított kárászokat. A grillserpenyőre fektetjük a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Harcsafilé a főszakács kedvére
Harcsafilé a főszakács kedvére

A krumplit és a hagymát felvágjuk, összedolgozzuk a sóval, a borssal, a vajjal és a kakukkfűvel. Tepsibe tesszük és letakarva 50 percig sütjük, közben meg-meg forgatjuk. A halat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk