menu

Családireceptkönyv.hu

Libavagdalt- Gasztroangyal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db hízott libamell
1 fej hagyma
1 db (vízben) beáztatott zsemle
1 db tojás
1 kanál zsemlemorzsa
kevés libazsír
egy csokor petrezselyem
fokhagyma

bors
reszelt szerecsendió
reszelt gyömbér
majoranna

Fűszerezés ízlés szerint.

Elkészítés:


A liba bőrét csontig bevágjuk, majd a két oldalán a húsról óvatosan leszedjük. A bőr alatti húst a csontról kiszedjük. A húst egy kis hájjal ledaráljuk.

A hagymát libazsíron megfuttatjuk. Közben a beáztatott zsemlét kinyomkodjuk. Az előkészített csontot megsózzuk, megkenjük fokhagymával, majorannával, majd elkészítjük a tölteléket.

Összekeverjük a ledarált melle húst a tojással a hagymával, a zsemlével és egy kanál zsemlemorzsával. Fűszerezzük sóval, borssal, gyömbérrel, szerecsendióval. Az így elkészült húst visszatöltjük a bőr alá. Egy tepsit kizsírozunk, majd ráhelyezzük a libát. Sütőben készre sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Rosenstein ----- Borbás Marcsi főzte

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Gyuszi
Sajttal és gombával töltött csirkemell
Sajttal és gombával töltött csirkemell

A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Parmezános csirke
Parmezános csirke

A combokat jól befűszerezzük , és egy kiolajozott tűzálló üvegedénybe tesszük , kicsit meglocsoljuk olajjal ,és felöntjük kb 1 dl vízzel . Alufóliával lefedve 170 fokon kb 1 órát s...

Elkészítési idő: kb 2óra
Nehézség: Közepes
share
Tejszínes mustáros csirkemell fél óra alatt
Tejszínes mustáros csirkemell fél óra alatt

A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos-kukoricalisztes bundában sült csirkemell
Sajtos-kukoricalisztes bundában sült csirkemell

A megtisztított, lecsepegtetett melleket vékonyra klopfoljuk és meghintjük sóval. Egy edényben olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a 3 evőkanál kukoricalisztet a forgatáshoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk