40 dkg csirkemáj
3 közepes fej hagyma
15 dkg vaj
1,5 teáskanál majoranna
1 teáskanál fehér bors
2 teáskanál só
2 teáskanál mustár.. ez is saját...
A hagymát fél karikákra vágtam és 10 dkg vajon pároltam, rádobtam a májakat, rózsa színig pirítottam, tettem rá majoránna, bors és só ... ekkor egy botmixerrel elkezdem pürésíteni... bele dobtam kockázva a maradék 5 dkg vajat és a mustárt is... alaposan lekrémesítettem...sterilizált üvegekbe rakom... lezárom, és 70 fokon 2 órát abálom..., majd én még ki is dunsztolom szárazon.
A rizst egy edénybe öntjük, annyi vizet adunk hozzá ami ellepi, sózzuk és fedő alatt félpuhára főzzük. A húst felszeleteljük és kevés olajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 burgonyát megtöltünk vízzel, és készre főzzük. Moss meg és száríts meg 5 csirkecombot konyhai papírral. só, fekete bors, paprika. 3-4 gerezd fokhagyma. 30 g vajat felolvasztu...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepeshttp://gastrohobbi.cafeblog.hu/2017/10/25/mexikoi-csirkes-teszta-videoval/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHús szeleteket sózzuk, borsozzuk majd paprikás lisztbe forgatjuk. Letesszük őket egy tepsibe vagy tűzálló edénybe. Tejfölt összekeverjük delikáttal, fokhagymával és borssal. Ráöntj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű