40 dkg csirkemáj
3 közepes fej hagyma
15 dkg vaj
1,5 teáskanál majoranna
1 teáskanál fehér bors
2 teáskanál só
2 teáskanál mustár.. ez is saját...
A hagymát fél karikákra vágtam és 10 dkg vajon pároltam, rádobtam a májakat, rózsa színig pirítottam, tettem rá majoránna, bors és só ... ekkor egy botmixerrel elkezdem pürésíteni... bele dobtam kockázva a maradék 5 dkg vajat és a mustárt is... alaposan lekrémesítettem...sterilizált üvegekbe rakom... lezárom, és 70 fokon 2 órát abálom..., majd én még ki is dunsztolom szárazon.
Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 1óra30 perc Nehézség: KönnyűA pulykamellet szeletekre vágod, kiklopfolod, bedörzsölöd sóval, borssal, fokhagymával és csipetnyi chilivel (de sima grillfűszer keverékkel is megoldható), és félreteszed. megfőzö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Jénaiba, vagy tepsibe beleöntjük a ketchupot, a mézet és az olajat . Belereszeljük a fokhagymát és hagymát, jól átkeverjük A combokat átforg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat sózom, borsozom, majd a morzsába forgatom, utána a tojásba és végül a lisztbe. Forró olajban aranyszínűre sütöm. A tepsibe a 2 leves kockát elmorzsolom, a vizet beleön...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű