40 dkg csirkemáj
3 közepes fej hagyma
15 dkg vaj
1,5 teáskanál majoranna
1 teáskanál fehér bors
2 teáskanál só
2 teáskanál mustár.. ez is saját...
A hagymát fél karikákra vágtam és 10 dkg vajon pároltam, rádobtam a májakat, rózsa színig pirítottam, tettem rá majoránna, bors és só ... ekkor egy botmixerrel elkezdem pürésíteni... bele dobtam kockázva a maradék 5 dkg vajat és a mustárt is... alaposan lekrémesítettem...sterilizált üvegekbe rakom... lezárom, és 70 fokon 2 órát abálom..., majd én még ki is dunsztolom szárazon.
A kiklopfolt csirkemelleket enyhén besózzuk és legalább egy órán keresztül hagyjuk tejben ázni (ettől sütés után is puha marad a hús). Közben a hagymát apróra vágjuk és pici olaj...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KönnyűA mellfiléket lapjában bevágjuk, kinyitjuk, egy kicsit megütögetjük, de nem kell kiklopfolni. Sózzuk, borsozzuk, legalább 1 órát pihentetjük. 1 evőkanál olajon megdinszteljük a pór...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lebőrözött csirkemelleket csontozd ki, lapjában vágd ketté (esetleg gyengén klopfolhatod is), s sózd meg. 2. Hevítsd fel a vajat, s a hússzeleteket mindkét oldalukon pirít...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézLecsós alapot készítünk.Mikor már szinte puha a hagyma,paprika beletesszük a bacon szalonnát,kicsit lesütjük A húst hozzátesszük,átforgatjuk és felengedjük vízzel.-csak annyit,ami...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű