menu

Családireceptkönyv.hu

Pudingban sült palacsinta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



fél kg liszt
2 dl tej
szóda

olaj
kakaópor és
fahéj
tölteni A pudinghoz
3 csomag vanília-pudingpor
3 vaníliás cukor
10 evőkanál cukor
1,5 I tej

Elkészítés:


A palacsintához valókat összekeverjük, kisütjük, megtöltjük kakaóval és fahéjjal, majd feltekerjük (készíthetjük túróval vagy lekvárral is).
A tejjel és a cukorral megfőzzük a pudingport. Egy hőálló tálba tesszük egymás mellé a megtöltött palacsintákat, leöntjük pudinggal, és addig rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók, majd sütőben kb. fél-3/4 órán át sütjük.
Hidegen tálaljuk, tetejét gazdagíthatjuk csokiöntettel és tejszínhabbal.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Quatre quarts citromkrémmel (francia recept)
Quatre quarts citromkrémmel (francia recept)

Készítsd el a süteményt az alaprecept alapján. Készítsd el a citromkrémet: Egy edényben keverj össze 100 g porcukrot, 1 zacskó vaníliás cukrot, 20 g (2 csapott evőkanál) kukoric...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Gotti
Marlenka recept - I.
Marlenka recept - I.

Ez a recept úgy 3 nap. Az első nap a sűrített-tej főzés. A második napon a mézeskalács, amely körülbelül 3 óra. Akkor a legjobb, ha hagyja pihenni hűtve a harmadik napon. 1. elkés...

Elkészítési idő: 3-4
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Császármorzsa
Császármorzsa

Darát tojásokkal és annyi tejjel ami egy ujjnyira belepi össze kell keverni és fél- egy órát állni hagyni. Utána meleg olajon át kell sütni szép aranybarnára.

Elkészítési idő: 30perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós krémes
Diós krémes

Az 5 tojás sárgáját, a porcukrot és a vizet habosra keverjük, hozzáadjuk a darált diót, a lisztet, sütőport és a tojások habját Körülbelül 0,5 óráig sütjük, ha meghűlt két ré...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk