1 kg cékla
2-3 ág friss rozmaring (jó a szárított is, ha csak az van)
3-4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
csipetnyi konyhasó
A céklát szivaccsal folyó víz alatt alaposan mossuk meg, dörzsöljük le róla a szennyeződéseket. Nem kell meghámozni. Ha ez megvan, akkor vágjuk gerezdekre, és tegyük egy tálba. Locsoljuk meg az olívaolajjal, tépkedjük rá a rozmaringot (vagy szórjuk meg a szárított rozmaringgal), a borssal, majd sózzuk meg. Ezt követően alaposan keverjük össze, és hagyjuk állni egy-két órát. Ha ez megvan, akkor mehet be az előmelegített sütőbe, ahol 200 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük.
Először a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel zsülienre. Jól keverjük össze őket, és sózzuk be. A majonézhez keverjük hozzá a porcukrot, az ízesített mustá...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket hosszabb csíkokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ha ezzel kész vagyunk, elkészítjük hozzá a pácot: összekeverjük az olívaolajat a lereszelt fokhagymával és a ró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellfilé szeleteket meghintjük fűszersóval, és kicsit félretesszük. Az öntethez egy kis tálban a tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, a fűsze...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőször minden hozzávalót lehűtünk. A tojássárgáját tedd egy tálba, add hozzá a mustárt, a cukrot és a sót. Keverd robotgéppel kb. egy percig, hogy kissé habos legyen, és a szín...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz