50 dkg csirkemáj
60 dkg burgonya
3 gerezd fokhagyma
majoránna
oregáno
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
A csirkemellet mossuk meg, és egy papírtörlővel szárítsuk meg. A serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, és adjuk hozzá a vajat. Amikor a vaj felolvadt tegyük bele a csirkét és...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA megmosott, szárazra törölt csirkemellet kockázzuk fel. Enyhén sózzuk, borsozzuk, forgassuk össze a zúzott afokhagymával, a citromlével és 3-4 evőkanál extraszűz olivaolajjal. Ké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk és szárazra töröljük. A hagymát finomra vágjuk, meghámozzuk, a gyömbért lereszeljük. A fokhagymát apróra vágjuk, a hegyes erős paprikát pedig karikákra. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: A csirkemellet harmonika szerűen bevagdossuk, kiterítjük és óvatosan kiklopfoljuk ,hogy egy nagy vékony szeletet kapjunk. Befűszerezzük, (só, bors , fokhagyma granulá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű