4 tojást kettéválasztom..amennyi por cukrot felvesz, kb két marék össze dolgozom + 3 zacsi vanilia cukort.. A fel kiló Mascarponét és fél deci Amarettót is hozzáadom, krémesre keverem.. A felvert cukros tojás fehérje t lassan beleforgatom..a pohárba alulra kv-s amarettóba forgatott piskótát teszek.. Krém után megint áztatott piskóta majd megint krém. A tetejére tejszihabot verek, nem mű flakonost!!!!! Majd piskótával csokival díszítem.. Lehűtve tálalom..
A cukrot kikavarjuk a tojássárgákkal és az olajjal. Hozzáadjuk az apróra reszelt sárgarépát, a vaníliás cukrot és a sütőporos lisztet. Alaposan összekavarjuk. Citromhéjjal ízesí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cseresznyét mossuk meg, magozzuk ki, tegyük egy lábasba. Öntsük fel a vízzel, majd tegyük bele a fahéjat, a szegfűszeget, a cukrot, a sót és a citromkarikákat. Kapcsoljuk fel al...
Elkészítési idő: 10+15 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: Az üveget kimosom, az uborkákat megmosom, majd villával megszurkálom, én nem vagdosom be. Minden liter vízhez 1 púpozott evőkanál durva asztali sót adok és felforralo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű