4 tojást kettéválasztom..amennyi por cukrot felvesz, kb két marék össze dolgozom + 3 zacsi vanilia cukort.. A fel kiló Mascarponét és fél deci Amarettót is hozzáadom, krémesre keverem.. A felvert cukros tojás fehérje t lassan beleforgatom..a pohárba alulra kv-s amarettóba forgatott piskótát teszek.. Krém után megint áztatott piskóta majd megint krém. A tetejére tejszihabot verek, nem mű flakonost!!!!! Majd piskótával csokival díszítem.. Lehűtve tálalom..
A cukrot karamellizáljuk, majd felöntjük 1,5 dl vízzel, hozzáadjuk a kockázott ananászt és a levét is. Beletesszük a fahéjat, vaníliás cukrot, pici citromlevet és felforraljuk. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű7/06/0337
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű