6 tojás
25 dkg cukor
20 dkg liszt
8 ek. víz
1 cs sütőpor
sárgáját, lisztet, sütőport cukrot, vizet habosra keverjük.
fehérjét habként hozzákeverjük.
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban összekeverem és a keverék közepébe mélyedést alakítok ki. Egy kis tálban összekeverem a folyékony alapanyagokat a tojással és az előké...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA piskóta elkészítése: A piskótát a hagyományos módon készítsd el. A tojásfehérjéket a csipet sóval verd kemény habbá, add hozzá a cukrokat. A tojássárgájákat habodítsd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta hozzávalókat összekeverjük. Kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük. Kb. 30 percet sütjük (alsó-felső sütés: 180-200 fokon). A pudingot elkeverjük a meggy levével, és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű