40g vaj
10g karobpor
40 ml gyümölcslé (én meggyet facsartam ki)
2 tojássárgája
40g fehérjoghurt
3g szódabikarbóna
30g zabpehelyliszt
50g tönkölyliszt
házi túró
aszaltszilvalekvár
40g vaj,10g karobpor,40 ml gyümölcslé (én meggyet facsartam ki) tűzön összeolvaszt, ha kihűlt, hozzá 2 tojássárgája,40g fehérjoghurt, ezután 3g szódabikarbóna,30g zabpehelyliszt,50g tönkölyliszt.ezt tepsibe sütöttem 180 fokon 12-15 perc,attól függ milyen vastag a tészta. Miután picit hűlt, kivágtam 3 kört, és töltöttem túrókrémmel. Mivel házi túrót használtam, a keménysége adott volt,így csak picike meggylevet tettem hozzá,hogy mixerelhető és sima legyen. A rétegek közé aszaltszilvalekvart is tettem a túró hegyé (előre áztattam pár szemet, és mixereltem) aztán ezzel a krémmel bevontam,és a tészta maradékából vágtam ki szívet,többit összemorzsoltam
Megfőzöm a kávét. Beáztatom bő hideg vízben a zselatint ,mikor megpuhult leszűröm róla a vizet és felteszem a tűzre ...nem főzöm csak felolvasztom Felverem a tejszínhabot. A Mas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olvasztott vajat hozzáadjuk a kekszhez, majd a sütőpapírral bélelt forma aljába nyomkodjuk, és hidegre tesszük, amíg összeállítjuk a krémet. Két doboz barackot jól lecs...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézGőz fölött a vajat és a csokit olvasszuk meg. A tojásokat és a cukrot habverővel verjük fehéredésig. Adjuk hozzá a lisztet és a kakaót, majd kavarjuk jól el. Végül adjuk hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótához minden hozzávalót készítsünk elő: A lisztet, kakaót és a sütőport keverjük össze. A tojássárgáját, az olajat, a tejet és a cukrot egy külön tálban keverjük homogén...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű