•300 g brokkoli (nyersen!)
•40 g zabpehelyliszt ( paleo diétázóknak Szafi Fitt paleo sütőliszt vagy szezámmagliszt)
•3 tojás
•1 gerezd fokhagyma
•só, bors
A brokkolit és a fokhagymát aprítógépben ledaráljuk, majd besózzuk. Kb. negyed óra múlva kifacsarjuk a levét és kikeverjük a zabpehelyliszttel, a tojásokkal és a fűszerekkel. Olajspray-vel kifújt sütőpapíros tepsire kanalazzuk (1 tócsni= 1 nagy evőkanál massza), majd a tócsnikat is befújjuk olajsprayvel és 180 fokon készre sütjük. (Fél időben megfordítjuk).
A sajthoz: A camembert-t vágjuk 4 felé. Készítsük elő a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A tojást egy csipet sóval kicsit keverjük össze. Először a lisztben forgassuk meg....
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűCukkinit lereszeljük majd megsózzuk, 10 percet állni hagyjuk majd jól kifacsarjuk. Ehhez hozzáadjuk a többi hozzávalót és mindkét oldalát kókuszolajon aranybarnára sütjük. (Inkább...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 liter hideg tejben belekeverjük a túrót , lassan takarèkon főzzük nem kell kevergetni , nèha picit megmozgatni , mikor feljön a sàrgàs savó , leszűrjük a túrót ( ami igazàból már...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFűszeres csicseriborsó leves 2016. október 6., csütörtök Amikor kislány voltam, nagyon sokszor étkeztem a nagyszüleimnél, mindegy, hogy tél volt vagy nyár, hétvége vagy hétkö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű