Hozzávalók
Ennyi adagra:
10
szelet
50 g zabpehely
100 g zabliszt
1 evőkanál kókuszliszt
1 evőkanál proteinpor (csokis, növényi)
3 evőkanál kakaópor
1 tojás
250 g joghurt zsírszegény natur
0.5 csomag sütőpor
2 teáskanál eritritol
3 evőkanál kókuszzsír
Töltelék:
250 g túró zsírszegény, krémesebb állagú
3 teáskanál Stevia
1 rúd vanília kikapart belseje
3 evőkanál joghurt
Keverd össze a száraz hozzávalókat egymással alaposan: zabpehely, zabliszt, kókuszliszt, kakaópor, protein, sütőpor, stevia
Öntsd hozzá ajoghurtot, az olvasztott kókuszzsírt és a tojást, majd keverd el. Sűrű masszát kell kapnod, ha túl sűrű, önts még hozzá pici rizstejet nyugodtan, de vigyázz, nehogy túl híg legyen!
Előmelegített sütőben 220 fokon süsd meg 15 perc alatt
A töltelékhez a krémtúrót keverd el 2 ek. natúr joghurttal, ízesítsd steviával, vaníliával (akár vaníliás proteinnel).
Ha kihűlt a tészta, hosszában vágd félbe a sütit, majd kend meg a krémmel és tedd be a hűtőbe hűlni.
A piskótalapot kétfelé vágjuk úgy, hogy egy széles és egy keskeny lapot kapjunk, amivel kibéleljük az őzgerincformát. A formát a vastagabb lappal kibéleljük. Én alufóliát használok...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA lapok hozzávalóit tejföllel összegyúrjuk és 3 lapba sütjük. A töltelék hozzávalóit összeállítjuk és a lapok közé töltjük. A tetejét tortabevonóval bevonjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.DOBD ÖSSZE A SZÁRAZ HOZZÁVALÓKAT Egy nagyobb keverőtálban keverjük össze a száraz hozzávalókat (liszt, keményítő, só, porcukor, hideg vaj kockák). Morzsoljuk szét a kezünkkel a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csokoládét felolvasszuk és kicsit hagyjuk visszahűlni. A száraz anyagokat, lisztet, kakaót és átszitált sütőport összekeverjük. A vajat tálba tesszük, hozzáadjuk a nádcukrot, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű