3 ek olívaolaj
1 nagy vöröshagyma
1 nagyobb sárgarépa
1 szál szárzeller
negyed kilónyi fejeskáposzta
fél üveg ( kb. 3 dl) passata
2 kisebb krumpli
1 cukkini
1 doboz konzerv bab
só, bors
z olívaolajon megpároltam az összekockázott nagy hagymát kb. 3-4 percig, majd rátettem a sárgarépát, a felszeletelt vagy legyalult fejes káposztát és a szárzellert. 2 percig pirítottam, majd jöhet a fél üveg passata. Ezzel átkeverem és1 percig pirítom, majd felöntöm 1,5 liternyi vízzel. Volt egy darab összeszáradt parmezánom azt is beledobtam, sóztam, borsoztam. 15-20 percig főztem, majd mehet bele a krumpli és a cukkini. Mikor már minden puha volt beletettem egy doboz leszűrt, leöblített babot és még egy kicsit összefőztem. Tálaláskor adtam hozzá 2 nagy bazsalikom leveleket összetépve apróra és reszelt parmezánt, meg pár csepp olívaolajat.
A megmosott húst aprítsd fel egészen kicsi darabokra, majd a felforrósított olajon pirítsd át. Ezután önts alá egy kis vizet, és fedő alatt párold addig, amíg zsírjára visszasül, v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat megolvasztom és ráteszem a kockára vágott karalábét, puhulásig dinsztelem rajta. Rá szórom a lisztet és jól elkeverem a vajas karalábéval, felöntöm a vízzel és beleteszem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasban olajat hevítünk, belezúzzuk a fokhagymát, belereszeljük a gyömbért és adunk hozzá egy kevés szárított chili paprikát. Kicsit lepirítjuk, aztán jöhet a fagyasztott zöld...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombát megmossuk, szeletekre vágjuk. 2. A vöröshagymakrémet az olajon kicsit pirítjuk, rátesszük a gombát, megborsozzuk és addig pároljuk, míg a levét elfőtte. 3. Eköz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű