3 ek olívaolaj
1 nagy vöröshagyma
1 nagyobb sárgarépa
1 szál szárzeller
negyed kilónyi fejeskáposzta
fél üveg ( kb. 3 dl) passata
2 kisebb krumpli
1 cukkini
1 doboz konzerv bab
só, bors
z olívaolajon megpároltam az összekockázott nagy hagymát kb. 3-4 percig, majd rátettem a sárgarépát, a felszeletelt vagy legyalult fejes káposztát és a szárzellert. 2 percig pirítottam, majd jöhet a fél üveg passata. Ezzel átkeverem és1 percig pirítom, majd felöntöm 1,5 liternyi vízzel. Volt egy darab összeszáradt parmezánom azt is beledobtam, sóztam, borsoztam. 15-20 percig főztem, majd mehet bele a krumpli és a cukkini. Mikor már minden puha volt beletettem egy doboz leszűrt, leöblített babot és még egy kicsit összefőztem. Tálaláskor adtam hozzá 2 nagy bazsalikom leveleket összetépve apróra és reszelt parmezánt, meg pár csepp olívaolajat.
elkészítés A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, ujjnyi csíkokra vágjuk. A krumplit meghámozzuk, apró kockákra daraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megdinsztelt hagymára rátesszük az összevágott gombát és pár percig együtt dinszteljük. 2. Megszórjuk piros paprikával és felöntjük vízzel (kb 2 liter) sóval, őrölt borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kicsontozzuk, leöblítjük, leszárítjuk, és kis kockákra vágjuk. A csontját megmossuk, fél liter vízben pici sóval feltesszük főni. Amikor forr, lehabozzuk, és kis lángon,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű