250g túró
1 ek zabpehely
4 ek zabkorpa
1 tojás
só, bors, 1/2 tk. oregano.
Egy tálban dolgozzunk össze minden hozzávalót, majd tegyük egy 10 percre a hűtőbe.
Kivajazott vagy sütőpapíros tepsiben oszlassuk szét a tésztát, ha papírt használunk egy kis olíva olajjal kenjük be, 10-15 percig süssük 180-200 fokon.
Most vegyük ki a félig megsült tésztát, jöhet rá minden földi jó, személy szerint csirkemellet szeretem a legjobban de egy pizzán szinte bármi elképzelhető!
A feltéttel ellátott pizzát 20 percig süssük tovább és fogyasszuk a nem hizlaló pizzát!
A birsalmát megmossuk, kivágjuk a csutkáját, felszeleteljük kis darabokra. Egy fazékba tesszük, majd öntünk hozzá annyi vizet, amennyi bőven ellepi. A vaníliarudat ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mosott, pucolt, magozott almát kb. fél cm vastagra szeleteljük, és azonnal citromlébe forgatjuk, hogy ne barnuljon meg. Rászórjuk a cukrot, a sót, a fahéjat és a szegfűszeget, ma...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűAz őszibarackot és az almát felkockázzuk, majd a meggybefőttel együtt egy fazékba tesszük. Belekerül a befőttek leve is és vízzel kiegészítjük 3 literre. Hozzáadjuk a sót, a cukrot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű