menu

Családireceptkönyv.hu

Cékla gazpacho


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 adag

1 db cékla (nyers)
0.5 db kígyóuborka
0.25 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
300 ml alaplé - zöldség

bors - fekete (tört)

Elkészítés:


céklát kb. 30 perc alatt megfőzzük. Hagyjuk kihűlni és eltávolítjuk a héját.

Kisebb darabokra vágjuk a céklát, uborkát, fokhagymát, lilahagymát és egy aprítóba rakjuk, sóval, borssal, olívaolajjal és egy kevés alaplével együtt.

hűtve tálalható.

Cékla gazpacho

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Meggykrémleves
Meggykrémleves

1. Felforralok 1 liter vizet, majd beleteszem a megmosott/kimagozott meggyet, a sót, a cukrot, a fűszereket, valamint a fél citrom levét és héját. Hagyom ismét felforrni. 2. Közb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
Mangós csirke pikáns szósszal
Mangós csirke pikáns szósszal

Vagy aprítót, vagy botmixert használjunk a szósz összeállításához. Rakjuk a hozzávlókat egy edénybe (datolya, szójaszósz, balzsamecet, alaplé, gyömbér, fokhagyma) és mixeljük át al...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hideg eperleves
Hideg eperleves

Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk. Beletesszük az epret egy kancsóba, hozzáadjuk a cukrot, a...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Linzer karika
Linzer karika

Az össze hozzávalót összegyúrjuk és fél órára a hűtőbben pihentetjük

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk