Cinci szakácskönyve
2014 04 01
A mosott, pucolt, magozott almát kb. fél cm vastagra szeleteljük, és azonnal citromlébe forgatjuk, hogy ne barnuljon meg. Rászórjuk a cukrot, a sót, a fahéjat és a szegfűszeget, ma...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA megadott mennyiség 6 főre elegendő, tartalmas főétel elé vagy egy sima délutáni frissítőnek ajánlom. A paradicsomot és az uborkát meghámozzuk ( végső esetben szoktam csak megh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, daraboljuk, majd sós vízben puhára főzzük. A vizet leöntjük róla, jó alaposan lecsöpögtetjük, s még melegen összetörjük. Ha kihűlt, hozzáadunk 2 tk sót, 30...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű