• 1 nagy csokor spenót
• 8 nagy tojás
• 2 paradicsom
• 2 gerezd fokhagyma
• 2 levél bazsalikom
• 3 evőkanál reszelt parmezán
• tej
• olívaolaj
• só, bors
Végy egy nagyobb tálat, üsd bele a tojásokat, és keverd el őket minimális tejjel, a bazsalikommal és némi sóval és borssal. Tégy fel egy serpenyőben olívaolajat melegedni, amikor már elég forró, dobd bele a fokhagymát felszeletelve, és nagy lángon, hirtelen süsd nagyjából egy percig.
Golyókhoz: A megtisztított cukkini magvas belsejét kivágjuk (ha van neki), a héját nem szükséges eltávolítani. Sajtreszelőn lereszeljük. Meghintjük sóval, összekeverj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA paprikát és a paradicsomot vágd karikákra. Egy serpenyőben kevés olívaolajon dinszteld meg az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd rakd hozzá a paprikát és a paradicsompüré...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézElőször is a padlizsánokat meggrillezzük olaj nélkül, jó forró grillen. Végre lesz mire használni az otthoni asztali grillezőt, amit annyira elhanyagoltam eddig... A tanfolyamban...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA gombapörkölthöz olajon (kacsazsíron az igazi, de ha épp nincs otthon, akkor használj nyugodtan kókuszolajat) dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát, majd öntsd fel, kb. 2 dl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű