menu

Családireceptkönyv.hu

Spenótos frittata


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 1 nagy csokor spenót
• 8 nagy tojás
• 2 paradicsom
• 2 gerezd fokhagyma
• 2 levél bazsalikom
• 3 evőkanál reszelt parmezán
• tej
• olívaolaj
• só, bors




Elkészítés:


Végy egy nagyobb tálat, üsd bele a tojásokat, és keverd el őket minimális tejjel, a bazsalikommal és némi sóval és borssal. Tégy fel egy serpenyőben olívaolajat melegedni, amikor már elég forró, dobd bele a fokhagymát felszeletelve, és nagy lángon, hirtelen süsd nagyjából egy percig.

Spenótos frittata

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ilka
Téli zöldségek és gyümölcsök
Téli zöldségek és gyümölcsök

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyuvecs, ahogy anyósom készíti
Gyuvecs, ahogy anyósom készíti

A hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az összevágott paprikát,paradicsomot (hámozva), majd a kockára vágott cukkinit. Puhára pároljuk, sózzuk,vegetázzuk. A rizst olajon megpirít...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Nikcsi83
Tökmagkrém light
Tökmagkrém light

A tökmagot kávédarálóban megőröljük. Evőkanállal kimérünk ugyanannyit a darált tökmagból és kefirből / joghurtból. (Nekem mindkettő 5 evőkanálnyi lett.) Sózzuk, apróra vágott...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos zellerropogós
Sajtos zellerropogós

Elkészítése: A megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejet és a lisztet. Ízesítsük sóval és borssal, majd h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk