• 1 nagy csokor spenót
• 8 nagy tojás
• 2 paradicsom
• 2 gerezd fokhagyma
• 2 levél bazsalikom
• 3 evőkanál reszelt parmezán
• tej
• olívaolaj
• só, bors
Végy egy nagyobb tálat, üsd bele a tojásokat, és keverd el őket minimális tejjel, a bazsalikommal és némi sóval és borssal. Tégy fel egy serpenyőben olívaolajat melegedni, amikor már elég forró, dobd bele a fokhagymát felszeletelve, és nagy lángon, hirtelen süsd nagyjából egy percig.
A hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az összevágott paprikát,paradicsomot (hámozva), majd a kockára vágott cukkinit. Puhára pároljuk, sózzuk,vegetázzuk. A rizst olajon megpirít...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tökmagot kávédarálóban megőröljük. Evőkanállal kimérünk ugyanannyit a darált tökmagból és kefirből / joghurtból. (Nekem mindkettő 5 evőkanálnyi lett.) Sózzuk, apróra vágott...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejet és a lisztet. Ízesítsük sóval és borssal, majd h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű