Hozzávalók
1 nagyobb alma lereszelve
120 g zabpehely
50 vaníliás protein
3 nagy tojás
250 g túró
1 tk szódabikarbóna
édesítő ízlés szerint
1 kávéskanál fahéj
Az elkészítése még a végtelenül reménytelen, konyhaidegen lényeknek is gyerekjáték.
A szárazanyagokat keverd össze egy tálban. Egy másik edényben keverd össze az édesítőt a tojással, majd reszeld bele az almát.
Ha ez megvan, egyesítsd a két tál erőit, majd egy szilikonos tepsi formába vagy egy sütőpapíros felületre öntsük a tésztát. Ezután elegyengetjük, majd a tetejét meghintjük plusz pici dekor fahéjas-eritrites-zabbal… és be a sütőbe!
Előmelegítve süsd, 170 fokon, nagyjából 20-25 percig. Az illat jelzésértékű (az is ha odaég...:/), de érdemes megszurkálni - és ha nem ragad a bökő eszköz, akkor elzárható a sütőt.
Hagyd szépen kihűlni, majd lehet szeletelni, nyakon önteni plusz vaníliás proteinnel és boldogan betolni. Igen, tudom, kalóriát, szénhidrátot is fogsz ezzel enni, de hát tessék mocorogni, és így is ki lehet rúgni a hámból!
A szénhidrátcsökkentett lisztet elkeverjük a sütőporral, az édesítőszerrel, majd elmorzsoljuk a vajjal (ha van aprítógépünk, érdemes azzal dolgozni, sokkal gyorsabb és szebben össz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA töltelékhez vízgőz felett olvasszuk fel a tejcsokoládét. Közben a tejszínt olvasszuk fel a kókuszzsírral, vagy vajjal. Amikor kezd olvadni a csokoládé, húzzuk le a tűzről (de a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hideg vajra rászórjuk az egy csipet sót, és a lisztet elmorzsoljuk. Ezután a cukrot is beledolgozzuk végül a tojások sárgájával együtt összegyúrjuk a tésztát. Picit erőteljese...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A piskótát kitekerve megkenjük szoba hőmérsékletű Nutella mogyorókrémmel, majd feltekerjük. 2. Hűtőbe tesszük, és amikor jó hideg, kívülről is bekenjük Nutellával. Így a mog...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű