Hozzávalók
1 nagyobb alma lereszelve
120 g zabpehely
50 vaníliás protein
3 nagy tojás
250 g túró
1 tk szódabikarbóna
édesítő ízlés szerint
1 kávéskanál fahéj
Az elkészítése még a végtelenül reménytelen, konyhaidegen lényeknek is gyerekjáték.
A szárazanyagokat keverd össze egy tálban. Egy másik edényben keverd össze az édesítőt a tojással, majd reszeld bele az almát.
Ha ez megvan, egyesítsd a két tál erőit, majd egy szilikonos tepsi formába vagy egy sütőpapíros felületre öntsük a tésztát. Ezután elegyengetjük, majd a tetejét meghintjük plusz pici dekor fahéjas-eritrites-zabbal… és be a sütőbe!
Előmelegítve süsd, 170 fokon, nagyjából 20-25 percig. Az illat jelzésértékű (az is ha odaég...:/), de érdemes megszurkálni - és ha nem ragad a bökő eszköz, akkor elzárható a sütőt.
Hagyd szépen kihűlni, majd lehet szeletelni, nyakon önteni plusz vaníliás proteinnel és boldogan betolni. Igen, tudom, kalóriát, szénhidrátot is fogsz ezzel enni, de hát tessék mocorogni, és így is ki lehet rúgni a hámból!
A tojásokat ketté választjuk. a sárgáját a vajjal,cukorral habosra verjük. A fehérjét is habbá verjük,ne legyen túl kemény,mert nem tudja felvenni a lisztet rendesen. A tojáskrémbe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sárga laphoz a tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, pár csepp vizet és robotgéppel kemény habbá verjük. Fakanállal óvatosan beledolgozzuk a tojássárgájákat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejszínt felverjük a cukorral, majd belekeverjük a tejfölt. A banánt és a kivit feldaraboljuk, a kekszet és a babapiskótát apróra törjük és összekeverjük. Folpackkal bélelt form...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy kicsi edénybe kimérjük, elkeverjük benne a csipet sót. Egy nagyobban a tojássárgákat elkeverjük a porcukorral és vaníliás cukorral, közben váltakozva adagoljuk hoz...
Elkészítési idő: 10 perc+45 perc Nehézség: Könnyű