Hozzávalók:
1 kg burgonya
4 pirospaprika
6 evőkanál majonéz
2 evőkanál tejföl
1 teáskanál almaecet
kapor
só, bors
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. A paprikát is felszeleteljük, hozzáadjuk. A majonézhez adjuk a tejfölt, az ecetet és a fűszereket, ráöntjük, összekavarjuk. A felaprított kaporral megszórjuk és lehűtjük.
Sokféle hús mellé tálalhatjuk köretnek, de önmagában, friss puha kenyérrel is csodás!
1. A céklákat alaposan lekeféljük, megmossuk és lecsöpögtetjük. 2. Mély, nagyméretű sütőtepsibe egymás mellé tesszük, alufóliával szorosan befedjük, és előmelegített, forró süt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kölest a citrmleves vízben (2-szeres) mennyiség meg kell főzni. Hidegen össze kell keverni a paradicsommal, olivaolajjal, petrezselyemmel és opcionálisan hagymával.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűДля приготовления салата нам понадобится куриная грудка, яйца, картофель, маринованные грибы, твёрдый сыр, майонез и чесночный перец. Пока будет варится картофель займёмся куриной...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű