24 dkg krinolin
20 dkg ecetes uborka
2 dl kefir
4 db főtt tojás
só, bor, édesítőszer
petrezselyemzöld
Elkészítés:
A krinolint és az ecetes uborkát vékony csíkokra vágjuk és összekeverve egy tálba tesszük. A kefirből öntetet készítünk, amit ízesítünk sóval, borssal, édesítőszerrel, és a salátára öntjük. Tálaláskor a tetejére tesszük a feldarabolt főtt tojást, és megszórjuk petrezselyemzölddel.
A tojásokat megfőztem, a sárgarépát és a sonkát kockára vágtam.A zselatint a húslevesben feloldottam,felforrósítottam és lehűtöttem.A majonézt elkevertem a tejföllel,ízesítettem b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát és a sárgarépát lereszeljük, majd hozzáadjuk a mézet, ízlés szerint fahéjat és őrölt gyömbért.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítése roppant egyszerű: megfőztem 8 tojást keményre, megpucoltam és a reszelő nagy lyukán lereszeltem. Apróra vágtam egy csokor medvehagymát és 4 szál friss zöldhagymát is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKiolajozott tepsibe rakjuk a felkarikázott virslik kb. háromnegyedét. Ezt megkenjük tejföllel. A tojásokat megfőzzük, felkarikázzuk, a virslire tesszük. Megkenjük tejföllel. Maradé...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű