6 főtt tojás
negyed kígyóuborka
1 vöröshagyma
2 evőkanál majonéz
1 teáskanál mustár
kapor
só, bors
A tojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk és lesózzuk,
10 percen át pihentetjük, majd kinyomkodjuk a levét és a tojáshoz kavarjuk. A hagymát is apróra szeleteljük és a tojáshoz adjuk
A majonézbe keverjük a mustárt és tojáshoz keverjük, fűszerezzük és összekavarjuk. Hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek összeérjenek.
A tojássaláta alapja általában a megtisztított keményre főtt tojás
Vorab: Eine Tasse mit etwa 200 ml Füllvermögen verwenden. Die Reisnudeln mit dem Salzwasser in ca. 4 Minuten bissfest kochen und abkühlen lassen. Vorsicht, dass die Reisnudeln n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz elkészítése pofonegyszerű; az avokádót hosszában kettévágjuk, kettéválasztjuk. A magot eltávolítjuk, a belsejét kikanalazzuk. Imádom a színét, a héjához közel sötétebb zöld, b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcsirkemell 3 db • só • fekete bors, őrölt Csíkokra vágjuk a csirkehúst. Megfűszerezzük és megsózzuk. Egy kis olajon puhára pároljuk.zöldborsó konzerv 130 g • cherry paradicsom 120...
Elkészítési idő: 40 min. Nehézség: Közepes