1 uborkát, 1 cs retket, 1 szép sárgarépát,
1 cs zöldhagymát, 1 erős hegyes paprikát,
1 fej salátát, 1-2 almát gyaluljunk le vagy
Vágjunk apróra
Egy doboz kefirt, 1 citrom levét keverjünk össze,
Sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg a salátát.
A mexikói zöldségkeveréket, 1dkg vajban kevés víz, só hozzáadásával puhára párolunk.(víz ne maradjon alatta) Közben a tejfölből, majonézből, ízlés szerint mustár, só, bors, citr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott, jól lecsurgatott fejes saláta külső levelét elrakjuk díszítésnek. A többi hozzávalót metéltnek összevágjuk, paradicsomot félbevágjuk, és kockára. A majonézből, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tányérokhoz a sajtot lereszeljük. Sütőpapírral bélelt tepsire 2 vagy 4 körlapot készítünk belőle, és 180 fokon kb. 5-8 perc alatt felolvasztjuk. Pár percig hűlni hagyjuk, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA savanyított gyalult káposztát átmossuk ha szükséges és kissé összevágjuk. Az almát megmossuk és héjastól kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk és fölvágjuk. A kolozsvári szalonn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű