kevés vaj a pároláshoz
30 dkg mirelit vagy friss zöldségkeverék
2 nagy fej hagyma
kevés fehérbors,
vegeta,
őrölt kömény,
szerecsendió,
majoranna,
3-4 ek. szójaszósz
50 dkg spagetti tészta
2 tojás
A tésztát kifőzöm és hideg folyóvíz alatt teljesen átöblítem.
A kevés vajon üvegesre pirítom a durvára vágott hagymát, majd hozzáadom a zöldségeket, és a fűszerekkel ízesítem. Az egészet összepárolom, hogy a zöldségek puhák, és egy kicsit pirultak legyenek.
Amikor ez kész, hozzáadom a hideg tésztát, meglocsolom 3-4 evőkanál szójaszósszal, és pirítás közben összekeverem. Végül belekeverem a 2 tojást, amit előzőleg villával felvertem.
Gombával vagy répa-borsó-bab-kukorica tartalmú zöldségkeverékkel kapjuk a leginkább intenzív és keleties ízvilágot.
Egy tálban keverd össze a csirkét, a sajtot, az avokádót és a koriandert. Egy tortillát lapíts ki egy tányéron és tedd bele a töltelék negyedét. Töltsd meg az összes tortillalapot...
Elkészítési idő: 4 db Nehézség: KönnyűAz pillekönnyű vajas-sajtos pogácsa elkészítéséhez az élesztőt a meglangyosított tejben, a cukorral és 2 evőkanál liszttel felfuttatjuk (kovászt készítünk). A maradék kétféle liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű