50 dkg darált csirkehús
2 gerezd fokhagyma
fél teáskanál tárkony
5 evőkanál zsemlemorzsa
1 tojás
só, bors
10 dkg füstölt sajt
olaj
1 tojás
3 evőkanál liszt
só
A húst, a tojásokat, a zsemlemorzsát, a zúzott fokhagymát és a fűszereket egy tálba tesszük, összegyúrjuk. A masszából kisebb gombócokat formálunk és a közepükbe egy-egy darab sajtot nyomunk. A tojást felverjük, belekeverjük a lisztet, ha nem elég sűrű, még egy keveset adhatunk hozzá, majd fűszerezzük. A megtöltött húsgolyókat beleforgatjuk a panír masszába és forró olajban kisütjük.
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk, amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA csirkemellet vékony csíkokra vágjuk megsózzuk, megízesítjük őrölt borssal. Kevés olajon wokban fehéredésig sütjük, majd kivesszük a wokból. A fennmaradó olajban megpároljuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűez másik Hozzávalók: 1 bögre rizs (3dl) 50 dkg csirkemáj 15-20 dkg gomba 20 dkg zöldborsó 1 szál sárgarépa felaprítva olaj vaj vöröshagyma petrezselyemzöld só őrölt bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkét kevés olajon először bőrrel lefelé, majd a másik oldalát is alaposan lepirítjuk egy nagy lábosban, közben sózzuk, borsozzuk, amikor kész, félretesszük. 2. A lábosba...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű