Családireceptkönyv.hu

Tojásos gombasaláta fincsi tejfölös, majonézes öntet


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg erdei gomba (konzerv)
2 főtt tojás
1 lila hagyma
1 evőkanálnyi friss citromlé
1 teáskanálnyi mustár
3 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
friss petrezselyemzöld
só, bors

Elkészítés:


A lecsöpögtetett gombát felszeleteljük és egy tálba tesszük. Közben a tojásokat megfőzzük és apróra szeleteljük, hozzákeverjük. A tejfölt, a mustárt és a majonézt összekeverjük, hozzáadjuk a megtisztított apróra vagdosott hagymát és fűszerezzük. A gombára csorgatjuk a citromlevet, majd megszórjuk a felszeletelt petrezselyemmel és leöntjük a tejfölös öntettel. Jól elkeverjük, majd lehűtjük és már fogyaszthatjuk is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Hajtogatott leveles tészta :
Hajtogatott leveles tészta :

http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=30307987

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Csirke cordon bleu tészta
Csirke cordon bleu tészta

A tésztát sós vízben előfőzzük. Nem kell készre főzni, mert még meg is sütjük. Egy olyan jénai edénybe szedjük, amiben sütni fogjuk. 2-3 ek olajjal összekeverjük, hogy ne ragadjon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
CUKKINI TEKERCS
CUKKINI TEKERCS

Egymásra fektetjük a hozzávalókat, megszórjuk kevés kakukkfűvel meg borssal (sózni sem kell, elég sós a bacon meg a sajt), feltekerjük, szorosan egymás mellé sorakoztatjuk egy sütő...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almakaramell --Gasztroangyal
Almakaramell --Gasztroangyal

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk