közepes gomba
12 db
túró
15 dkg
Rama Vajas íz margarin
3 dkg
Delikát ételízesítő
2 teáskanál
fehérbors, késhegynyi
kapor
2 csokor
tojás
2 db
A túrót keverjük ki a margarinnal. Ízesítsük 1 tk Delikáttal, őrölt fehérborssal. Adjuk hozzá a finomra vágott kaprot. Keverjük át, tegyük a hűtőbe 5-8 percre. A gombák tönkjeit törjük ki (ezeket felhasználhatjuk egy gombaleveshez). A gombfejeket papírtörlővel törölgessük tisztára, majd a belsejükbe szórjunk kevés Delikátot. Hagyjuk állni 4-5 percig. A gombafejeket törölgessük szárazra, töltsük meg a fűszeres túróval. A megtöltött gombákat panírozzuk be. A töltelékes oldalnál ismételjük meg a tojás és zsemlemorzsa részt. Bő, forró olajban süssük készre.
-A vöröshagymákat kockára vágjuk, a zsírban megpirítjuk . -Mielőtt teljesen megpirul, hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat, sót, borsot, majorannát, fokhagymát. -Amikor a máj...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA kekszet kézzel összemorzsoltam, hozzáadtam a kakaóport, az olvasztott Ligát, a langyos kókusztejet és a rumaromát... Egy magasabb falú tálat kibéleltem sütőpapírral és beleönt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMár biztosan találkozott túlságosan nagy káposztafejjel, és elég nehezen ment az egyes káposztalevelek lefejtése, vagy éppen nehezen fért bele az edénybe, és feleslegesen sok időt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csirkét feldaraboljuk, megmossuk, besózzuk. 2 evőkanál olajon az apróra vágott szalonnát kisütjük. Rátesszük az apróra vágott hagymát és aranysárgára pirítjuk. Lehúzva a tűzről...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű