menu

Családireceptkönyv.hu

Kapros túróval töltött rántott gomba


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


közepes gomba
12 db
túró
15 dkg
Rama Vajas íz margarin
3 dkg
Delikát ételízesítő
2 teáskanál
fehérbors, késhegynyi
kapor
2 csokor
tojás
2 db

Elkészítés:


A túrót keverjük ki a margarinnal. Ízesítsük 1 tk Delikáttal, őrölt fehérborssal. Adjuk hozzá a finomra vágott kaprot. Keverjük át, tegyük a hűtőbe 5-8 percre. A gombák tönkjeit törjük ki (ezeket felhasználhatjuk egy gombaleveshez). A gombfejeket papírtörlővel törölgessük tisztára, majd a belsejükbe szórjunk kevés Delikátot. Hagyjuk állni 4-5 percig. A gombafejeket törölgessük szárazra, töltsük meg a fűszeres túróval. A megtöltött gombákat panírozzuk be. A töltelékes oldalnál ismételjük meg a tojás és zsemlemorzsa részt. Bő, forró olajban süssük készre.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Marcipános szaloncukor (Bmintbalázs)
Marcipános szaloncukor (Bmintbalázs)

Tedd egy késes aprítógépbe a szeletelt mandulát a kandírozott narancshéjat a porcukor felét és aprítsd fel. Facsard ki a narancs levét, és 25 ml-t egy szűrőn át önts egy kis edény...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rák elleni szer
Rák elleni szer

Az egészet össze kell alaposan keverni, amíg homogén lesz. Ezután minden étkezés előtt 30 perccel egy kiskanállal kell belőle fogyasztani magában, esetleg ízesítetlen gyógyteával....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Banana split
Banana split

Az öntethez a feldarabolt csokoládét egy edényben a tejszínnel és a vaníliás cukorral összekeverjük, olvadásig forraljuk, besűrítjük. Melegen tartjuk. Egy teflonserpenyőben a vaja...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott palacsinta sonkával, camemberttel, tojással
Rakott palacsinta sonkával, camemberttel, tojással

Főzzük meg a tojásokat. A tésztához a tojást kézi habverővel összekeverjük, a liszt felével csomómentesre keverjük, majd a vizet és a tej felét keverjük bele, aztán a maradék lisz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk