35 dkg csirkemáj (kinek milyen máj ízlik)
35 dkg dagadó
10 dkg szalonna
só, fehér bors
1 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma
majoranna, őrölt kömény
Ledaráltam a májat, ezután a húst, a fokhagymát, a vöröshagymát is és jól összekevertem, megszórtam majoránnával, őrölt köménnyel, majd hozzáadtam a szalonnát, majd megsóztam, és újból átdaráltam. Kibéleltem egy püspök kenyér formát folpackal, beleöntöttem a masszát betakartam vele és egy tepsi forró vízbe állítottam. Betettem a sütőbe és a legalacsonyabb fokon 2 óra alatt megabáltam. Amikor kész lett kihűtöttem.
Vacsora: élőflórás, zsírszegény joghurt körte, narancs korlátlan mennyiségben 3 dl csalántea 3 dl bio paradicsomlé gyümölcssaláta
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA levet eresztett cukkinit kicsavarjuk. Hozzáadjuk a tojást, a reszelt sajtot, a borsot, az apróra reszelt fokhagymát és 1 evőkanál zsemlemorzsát, hogy jól összeálljon. Alaposan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA sonkát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd félretesszük. A maradék zsírban üvegesre pároljuk a vöröshagymát, fokhagymát, és megfonnyasztjuk rajta a friss spenótot. A fetá...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű