1 csirkemell
0,5 dl paradicsomszósz
1 teáskanálnyi bazsalikom
só, bors
10 dkg füstölt sajt
olaj
A húst megmossuk és 4-5 szeletre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, majd forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Ezt követően egy kiolajozott tepsibe tesszük a hússzeleteket. A paradicsomszószba keverjük a fűszereket és ezzel átkenjük a húsokat, majd a reszelt sajtot is rájuk szórjuk. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad és ezt követően fogyaszthatjuk.
A vöröshagymát kisebb kockákra vágjuk, majd az olajon megpároljuk. Közben a kiflit, vagy zsemlyét kisebb darabokra vágjuk, és a tejben áztatjuk. Utána a kifliket l kinyomkodjuk. Ho...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA combokat alaposan megmostam, a felesleges szőröktől és egyéb maradványoktól megtisztítottam. Óvatosan a bőr alányúltam és amennyire csak tudtam elválasztottam a hústól, elkerülve...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA csirkemellet középen kettévágjuk, de nem teljesen, ha szükséges, kicsit ki lehet klopfolni. sózzuk, borsozzuk, és szoba hőmérsékletűre pihentetjük.az egyik felére rátesszük a töl...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy keverőtálban alaposan összekeverjük a sajtot, joghurtot, kaprot, 1 teáskanál olajat és 1/4 teáskanál fokhagymaport. Egy közepes serpenyőben felforrósítjuk a maradék olívaola...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű