1 csirkemell
0,5 dl paradicsomszósz
1 teáskanálnyi bazsalikom
só, bors
10 dkg füstölt sajt
olaj
A húst megmossuk és 4-5 szeletre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, majd forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Ezt követően egy kiolajozott tepsibe tesszük a hússzeleteket. A paradicsomszószba keverjük a fűszereket és ezzel átkenjük a húsokat, majd a reszelt sajtot is rájuk szórjuk. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad és ezt követően fogyaszthatjuk.
250 g csirke (főtt vagy sült) 2 tk mustár 2 db csemegeuborka 3 ek majonéz só ízlés szerint bors ízlés szerint
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra, amíg melegszik, jut idő az előkészületekre. A húst megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. A tejszínt eg...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 190 fokra. A paradicsomot feldaraboljuk, összekeverjük az aprított bazsalikommal, az aprított fokhagymával, az ecettel, valamint a só és bors felével. Egy tű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet (bőr nélkül) kakukkfűvel, rozmaringgal lepirítottam serpenyőben, majd negyed órára sütőbe tettem, vajjal locsolgattam. Dinsztelt hagymán átforgattam a kockára vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű