5 db tojás
20 dkg porcukor
20 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 csipet só
2 ek kakaópor
1 dl olaj
1 dl víz
1 kd alma
1 kk fahéj
Krém:
25 dkg ráma
2 csomag vaníliás puding
20 dkg cukor
A tepsit kibélelni alufóliával, majd beleteríteni az almát szeletekre vágva, amit előtte fahéjas cukorral összeforgattam. A tojás sárgákat kikeverni cukorral, olajjal, vízzel., majd a sütőporral elkevert liszttel és a felvert tojás fehérjét belekeverni és ráönteni az almára és előmelegített sütőben 180 fokon megsütni.
A pudingporból pudingot készíteni, majd, ha kihűlt a vajat belekeverni és a megsült és és a tepsiből kifordított tészta tetejére kenni, csoki mázzal befedni.
...
Elkészítési idő:Tészta elkészítése: Vajat habosra keverjük, folytonos keverés közben hozzáadjuk a cukrot, az olvasztott csokoládét és egyenként a tojás sárgáját. Fél órát keverjük. A keményre f...
Elkészítési idő:Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A liszteket egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást, a vajat, a cukrot és az élesztős tejet. A maradék tejet is hozzáöntjük, majd a...
Elkészítési idő:A lisztet és a porcukrot egy tálba öntjük, összekeverjük és alaposan elmorzsoljuk benne a zsírt. Ettől lesz a tészta jó porhanyós. Ha nem morzsoljuk jól el zsírt a liszttel, akkor...
Elkészítési idő: