6 csirkecomb
1 hagyma
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi rozmaring
1 fél teáskanálnyi citromfű
1 paradicsom
2 evőkanál paradicsomszósz
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, kevés olajon pirítjuk, majd ráhelyezzük a húsokat és mindkét oldalukat sütjük 2-3 percig. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, csak annyival, hogy ne égjen oda. A paradicsomot és a fokhagymát összeturmixoljuk, belekeverjük a paradicsomszószt és a fűszereket, majd ráöntjük és fedő alatt főzzük pár percen át. Ezt követően az egészet áttesszük egy hőálló edénybe és 180 fokos sütőben sütjük amíg a húsok külseje megpirul, a belseje omlós lesz.
A csirkemell filéket felszeleteljük és egy kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon elősütjük mindkét oldalát. A mustárt és a zúzott fokhagymát egy kevés ola...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat sózzuk, borsozzuk, majd majoránnával is megszórjuk. A bőre alá betesszük a sajtot. A húsokat belesorakoztatjuk egy tepsibe vagy jénaiba, felöntjük a tejjel, majd elmorzs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét 4 egyforma szeletre vágjuk, majd forró olajon kisütjük. Ugyanebbe a serpenyőbe cukrot teszünk, majd karamellizáljuk. Ehhez a felszeletelt, megpucolt zöldségeket és a ba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csíkokra vágott csirkemellet fonnyasztott vöröshagymán pirítsuk félpuhára, fokhagymával és gyömbérrel, sóval. Ezután keverjük össze a curryvel és adjuk hozzá a joghurtot, majd fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű