6 csirkecomb
1 hagyma
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi rozmaring
1 fél teáskanálnyi citromfű
1 paradicsom
2 evőkanál paradicsomszósz
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, kevés olajon pirítjuk, majd ráhelyezzük a húsokat és mindkét oldalukat sütjük 2-3 percig. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, csak annyival, hogy ne égjen oda. A paradicsomot és a fokhagymát összeturmixoljuk, belekeverjük a paradicsomszószt és a fűszereket, majd ráöntjük és fedő alatt főzzük pár percen át. Ezt követően az egészet áttesszük egy hőálló edénybe és 180 fokos sütőben sütjük amíg a húsok külseje megpirul, a belseje omlós lesz.
1.A csirkét feldaraboljuk 6-7 cm hosszú, 3-4 cm szélesre. 2.Tekerjünk egy kevés bacont a csirkére, vágjuk kb 8 cm hosszúra, éppen csak körbe érje. Rögzítsük a bacont a csirkéhez e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet szeletekre vágod, kiklopfolod, bedörzsölöd sóval, borssal, fokhagymával és csipetnyi chilivel (de sima grillfűszer keverékkel is megoldható), és félreteszed. megfőzö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűjól megmossuk a combokat -sóval és borssal befüszerezzük,igy hagyjuk állni -egy jéna tálat kiolajozunk az aljára fektetjük a jól kifacsart káposztát // én még bele kevertem 1/2 c...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesElőször a gombát,piros kaliforniai paprikát, fenyőmagot és a hagymát olivaolajon átfuttattam, utána a sózott,csíkokra vágott csirkemellet adtam hozzá,kérgesre sütöttem, megszórtam...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű