0,3 kg csirkemell (darálva)
250 g zsírszegény túró (laktózérzékenyeknek ToTu)
1 db tojás
1 db vöröshagyma
3 kiskanál fasírt fűszersó
Az apróra vágott hagymákat minimális kókuszolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst, a túrót, a fűszereket és jól összegyúrjuk.
Vizes kézzel apró kis golyócskákat formálunk belőle, majd sütőben 180-200 fokon vagy kókuszolajban aranybarnára sütjük.
A fent leírtakból 22 darab lett. 1 darab= 68 kalória (sütőben sütve)
Szálkásra vágom a hagymát: félbe, majd negyedbe, aztán szeletelés. A pulykamájat pedig csíkokra. Serpenyőbe öntöm az olajat, felforrósítom. Ezt az ételt végig telje...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk. Sózzuk, meglocsoljuk az egy evőkanál szójaszósszal. Félretesszük. A lisztet elkeverjük a keményítővel és a sütőporral. Hozzáadjuk a tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkeszárnyat megmosom, ételizesítőbe forgatom szárazra törlöm, a szárnyak közé teszem a szívtől megszabadított csirkemájat és a csirkeszárnyba helyezett, majd lisztbe, tejjel h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyél jénai tálba rétegezve parizer – pesztó – gomba - paradicsom – sajt halmocskákat. Süsd pirosra 20 perc alatt. Mozzarella light sajttal a legdiétásabb. A pestót csak vékonyan...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű