0,3 kg csirkemell (darálva)
250 g zsírszegény túró (laktózérzékenyeknek ToTu)
1 db tojás
1 db vöröshagyma
3 kiskanál fasírt fűszersó
Az apróra vágott hagymákat minimális kókuszolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst, a túrót, a fűszereket és jól összegyúrjuk.
Vizes kézzel apró kis golyócskákat formálunk belőle, majd sütőben 180-200 fokon vagy kókuszolajban aranybarnára sütjük.
A fent leírtakból 22 darab lett. 1 darab= 68 kalória (sütőben sütve)
A csirkecombokat megmosom, megszárítom, majd sózom, borsozom. Egy mély serpenyőbe öntöm az olajat, bőrös részükkel felfelé egymás mellé sorakoztatom a combokat. Közéjük dugom a meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst tetszés szerint vágjuk kockákra vagy csíkokra, majd forgassuk egybe a sóval, borssal, reszelt fokhagymával, olajjal és a mustárral. A mustáros húst fedjük le és tegyük 1 éjs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst tisztítsd meg alaposan, majd sózd be. Vágd egyenletes méretű darabokra, kockákra, vagy csíkokra, amihez nagyobb kedved van, forgasd meg egy kis pirospaprikával megszórt olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és csíkokra vágjuk, egy tálba tesszük. A zúzott fokhagymát a tejbe keverjük és a csirkére öntjük, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Az a legjobb,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű