Egyszerű és finom saláta, amely nagyon tápláló, mesés köret, de önmagában is megállja a helyét ha könnyed vacsorára vágyunk.
Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
fél kg burgonya
1 kisebb karfiol
1 póréhagyma
1 paprika
2 evőkanál majonéz
4 evőkanál tejföl
2 teáskanálnyi csípős mustár
friss rozmaring
őrölt fehér bors
só
Elkészítése:
A húst felszeleteljük és olívaolajon megpirítjuk. Közben a burgonyát apróra vágjuk és a karfiollal együtt sós vízben megfőzzük. A póréhagymát és a paprikát megtisztítjuk, felszeleteljük és egy tálba tesszük, majd a megsült csirkehúst lecsöpögtetjük és hozzákeverjük. A burgonyát és a karfiolt leszűrjük és hozzáadjuk a salátához. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, a rozmaringot és a borsot is hozzáadjuk, majd megsózzuk és leöntjük vele a salátát. Hűtőbe tesszük legalább 1 órára, hogy összeérjenek az ízek és már tálalhatjuk is.
A céklákat egyenként alufóliába csomagoljuk, és a 200 fokosra előmelegített sütőben kb. egy óra alatt puhára sütjük. Ha megpuhultak, kicsomagoljuk őket, hagyjuk kicsit hűlni, majd...
Elkészítési idő: 1 óraСмешать чистые грибы, соль, сахар, уксус, приправу, тушить 10 минут. Затем добавить подсолнечное масло, крупно порезанный лук и чеснок. Тушить 5 минут и остудить, всё, можно куша...
Elkészítési idő:A paradicsomot, az uborkát, a retket összedaraboljuk, a lilahagymát felszeleteljük és a salátakeverékhez adjuk. Egy teflonserpenyőt vékonyan kikenünk olajjal és a reszelt sajt neg...
Elkészítési idő: