A kását szokásos módon megfőzöd. Sajnos ehhez nem tudok arányokat mondani, mert szemre csinálom. De jó sűrű legyen. Teljesen ki kell hűteni.
A szalonnát feldarabolod, kisütöd, majd ebbe a zsírba beleszaggatod kanalanként a kihűlt kását. Ha az is jól átmelegedett, túrót szórok rá. Rázogatva ezt is átmelegítem és kész.
Nagyon laktató
A kását szokásos módon megfőzöd. Sajnos ehhez nem tudok arányokat mondani, mert szemre csinálom. De jó sűrű legyen. Teljesen ki kell hűteni.
A szalonnát feldarabolod, kisütöd, majd ebbe a zsírba beleszaggatod kanalanként a kihűlt kását. Ha az is jól átmelegedett, túrót szórok rá. Rázogatva ezt is átmelegítem és kész.
Nagyon laktató
A tojásokat verd fel sóval és borssal. A kenyerek egyik felét mustárral, a másikat majonézzel kend meg, és az egyikre sonkát, a másik felére mindnek sajtot rakj. Fordítsd egymásba...
Elkészítési idő:A málnát megmossuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit egy tálba tesszük a cukorral és robotgéppel pépesítjük. A habot felverjük, a málnát hozzákeverjük, majd a cit...
Elkészítési idő: 10 percA kenyér közepét kivágom . Bacont ,új hagymát,hegyes erős paprikát és téliszalámit apróra vágom és megsütöm, a kivájt kenyér közepére rendezem és ráöntöm a sajtos tojást . Utána r...
Elkészítési idő: