igény szerinti mennyiségű csirkecomb
vaj
1 cs magyaros fűszerkeverék
olaj
szilva és füge
1 fej hagyma
200 ml főzőtejszín
1 tojás
A combokat megtisztítjuk, olvasztott vajjal leöntjük és másnapig állni hagyjuk. Egy tepsibe tesszük a combokat, megszórjuk minden oldalukat fűszerkeverékkel (keveset hagyjunk a tejszínbe is), ha a vaj kevés egy kevés olajat tehetünk alá illetve kevés vizet, majd sütni kezdjük (175 fokon ).
Amikor kissé átpárolódott a sütőben, rászórjuk a megtisztított, gerezdekre vágott gyümölcsöket és a csíkokra vágott hagymát. Időnként kanállal locsoljuk, a húsokat fordítjuk.
Amikor szép piros a hús, a tejszínben kikeverünk egy felvert tojást, a maradék magyaros fűszert és a tepsi tartalmára öntjük. Kb 10 perc múlva elzárjuk a sütőt.
Burgonyapürével, hagymás vagy pirított burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Mindezt összekeverni ráönteni a brokkolira és egy Kapcsos tortaformába önteni. Előmelegített sütőben(180°) 30 perc sütés utána kivesszük sajtot reszelni rá és vissza a sütőbe mí...
Elkészítési idő:1. Keverd össze a mézet (vagy az édesítőt), a mustárt, az olajat, a fokhagymát és a sót. Alaposan forgasd át a pácban a húsdarabokat, majd tedd egyelőre félre tálat. 2. Egy serp...
Elkészítési idő:A csirkemellet apróra vágjuk vagy ledaráljuk, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, ráütjük a tojást, sózzuk, borsozzuk és alaposan elkeverjük. A húsos keverékből kis golyókat...
Elkészítési idő: