30 dkg csirkemell
60 dkg zöldbab (mirelit, vagy konzerv)
6 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
2 evőkanál paradicsomszósz
lestyán levél
só, bors
olaj
A húst felkockázzuk és kevés olajon pirítani kezdjük, mikor feldobja a levét hozzáadjuk a zöldbabot is és belekeverjük a zúzott fokhagymát, lestyán levelet, fűszerezzük. Egy kevés vizet adunk hozzá, majd a paradicsomszószt és a meghámozott felszeletelt paradicsomot is hozzáadjuk és lefedve puhára főzzük. Amikor sűrű szaft keletkezik alatta, levehetjük a tűzhelyről. Melegen kínáljuk!
A vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk félbe, és vékonyan szeleteljük fel. A fokhagymát vágjuk vékony szeletekre. A paprikát és a paradicsomot ízlés szerint vágjuk fel. A császárszalo...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes1. A csirkemellet felszeleteljük, négy szép szeletünk lesz. 2. Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük és mindkét oldalát besózzuk. 3. A bundához valókat összekeverjük. 4. Elősz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk. A csirkemellet szétnyitottam, kiklopfoltam szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórtam. A hússzeleteket kiolajozot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat kockára, a hagymát és az újhagymát karikára vágom, a cukkinit nagy lukú sajtreszelőn lereszelem és a kukoricaolajon megpárolom. Ha a zöldségek elérték a megfelelő á...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű