menu

Családireceptkönyv.hu

Pishinger torta, sütésnélkül


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag ostyalap
20 dkg porcukor,
20 dkg vaj,
pár csepp citromlé,
reszelt citromhéj,
citrompótló

Csokoládés töltelék
Hozzávalók
15 dkg cukor,
4—5 dkg kakaó vagy
3 szelet puhí­tott csokoládé,
vanília,
15 dkg vaj.

Elkészítés:


A cukrot a vajjal habosra keverjük, ízesítjük reszelt citromhéj­jal, pár csepp citromlével és apróra tört citrompótlóval (a sok citromlé ugyanis meglágyítaná a krémet). A tölteléket 5 lap közé kenjük, tetejét lepréseljük, pár óra múlva forró késsel tet­szés szerint szeleteljük.
Ugyanezt a krémet ízesíthetjük kevés málna- vagy baracklekvárral is.
Csokoládés töltelék
Hozzávalók
15 dkg cukor,
4—5 dkg kakaó vagy
3 szelet puhí­tott csokoládé,
vanília,
15 dkg vaj.
Az eljárás ugyanaz, mint az előbbinél. Ha a krém keverés közben kristályosodni kezdene, hozzáadunk egy tojássárgáját vagy 1/2 tojásfehérjét, az elsimítja.

Pishinger torta, sütésnélkül

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krilla
Szihaz Liv csoritortája/Raw,vegán,paleo
Szihaz Liv csoritortája/Raw,vegán,paleo

Az alsó réteg darált dió, mandulaliszt, némi aprószemű kókuszreszelék, és áztatott-kinyomkodott datolya. A középső réteg 2 érett banán, kb 10 dkg kesudió, olyan 50 g folyékony kóku...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Minion torta
Minion torta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Mogyorókrémes torta
Mogyorókrémes torta

Először süsd meg a piskótát, vágd 3 részre. A krémhez egy kis lábasban melegítsd fel a mogyorókrémet. Egy kicsit meglangyosíthatod a növényi tejet is, ebben keverd el a többi hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
TORTAISKOLA
TORTAISKOLA

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk