A kukorica szerelmeseinek ajánlom ezt a fincsi és nagyon könnyen elkészíthető receptet!
Hozzávalók:
50 dkg kukorica (konzerv, mirelit)
10 dkg mozzarella
10 dkg parmezán
3 evőkanál tejföl
6 evőkanál főzőtejszín
só, bors
olaj
Elkészítse:
A kukoricakonzervet lecsöpögtetjük, ha mirelit kukoricából készítjük akkor felmelegítjük, majd kiolajozott hőálló edénybe kanalazzuk. A sajtokat lereszeljük és összekeverjük a tejföllel, tejszínnel és fűszerezzük, a háromnegyedét összekeverjük a kukoricával, a maradékot eloszlatjuk a tetején. 15 percen át sütjük 160 fokon és már tálalhatjuk is.
A fenti hozzávalókat a kurkuma kivételével összeaprítom ( késes robotgéppel) , majd olajon átpirítom megszórom kurkumával ráteszem a kockára vágott zellert átpirítom , jöhet bele a...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű- A lilahagymát apróra vágjuk - Simára keverjük a hozzávalókat,fűszerezzük
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűBécsi tök EM 220 C 220 C -> 30 perc 200 C -> 30 perc 160 C -> 20-30 perc Kanadai tök Majdnem úgy, mint a bécsi
Elkészítési idő: 80-90 perc Nehézség: NehézA cukkinit megmossuk, felszeleteljük, majd sózzuk. 10 percig állni hagyjuk, majd panírozzuk a szokásos módon - liszt, tojás, zsemlyemorzsa. Utána olajat melegítünk egy serpenyőben...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű