1 kg sovány marhahús
0,5 dl olaj
1 dl barna sör
1 evőkanál citromlé
4 gerezd fokhagyma
só, bors
A húst megmossuk és felkockázzuk, majd átkenjük a sóval és a borssal, zúzott fokhagymával, ráöntjük a citromlét és fél órán át állni hagyjuk. Közben az olajat felforrósítjuk és beletesszük a húst, pirítjuk 3-4 percig, de folyamatosan kavargatjuk, majd ráöntjük a sört és kis tűzön főzni kezdjük. Ha szükséges egy kevés vizet is öntünk alá, lefedjük és puhára főzzük. Mikor a hús puha és már csak egy kevés szaft maradt alatta, tálalhatjuk. Burgonyát, zöldségeket kínálunk mellé.
A marhahús széleit bevagdossuk, majd egy klopfolóval kicsit kiverjük. Sózzuk, borsozzuk, és megkenjük mustárral.Egy zárható edénybe tesszük, meglocsoljuk olajjal, és egy éjszakár...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes1. A húst fel kell szeletelni vékonyan, majd kiklopfoljuk a szeleteket. 2. megsózzuk, félretesszük. 3. A sajtot lereszeljük. 4. A hagymákat megpucoljuk, és apróra vágjuk vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesPácolás, bekeverés előtt 3-4 nappal. Javasolt pác: só, hagyma, szemes bors, babérlevél, mustár, olaj. Az olaj a húst lepje el.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű