6 csirkecomb
70 dkg megtisztított burgonya
1 nagy paradicsom
4 gerezd fokhagyma
fél teáskanálnyi curry
0,5 dl szára vörösbor
só, bors
olaj
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összeturmixoljuk és belekeverjük a curryt és a vörösbort is, ráöntjük a húsra. 2-3 evőkanálnyi olajat is eloszlatunk rajta és 40-45 percen át 180 fokos sütőben sütjük. Időközben a húsokat megforgatjuk, hogy minden oldaluk jól megpiruljon.
A csirkemellfilét megtisztítjuk a hártyáktól, csíkokra vágjuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, megpirítjuk, beletesszük a húst, kicsit lepirí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet csíkokra szeleteljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát zúzzuk a kés pengéjével ezután felaprítjuk, majd olajon egy serpenyőben üvegesre pároljuk. Rátessz...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. Közben a húst felvagdossuk, sózzuk és borsozzuk, hozzáadjuk a rozmaringot majd kevés olajon megpirítjuk. A tésztát leszűrjük és kiolajozott hőálló e...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet kiverjük, sózzuk és mindkét oldalát pici olajon megsütjük. 2. A gombát a vöröshagymával olajon megpároljuk, ízesítjük sóval, borssal, petrezselyemmel. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz