Családireceptkönyv.hu

Mustáros-tejfölös csirke


Írta:

Elk. idő: 1,5-2 óra
Adag: 5-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- csirkehús: lehet comb, szárny, mell
- 10 dkg vaj
- só, bors
- mustár, tejföl
- reszelt sajt a tetejére

Elkészítés:


Egy lábosba felmelegítjük a vajat, a megmosott csirkehúst beletesszük a lábasba és 1-2 dl vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt puhára főzzük a húst. Majd hozzáadjuk az összekevert tejfölt és mustárt és összemelegítjük. Majd ha kész a tetejére sajtot reszelünk.
Rizzsel tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sok sajtos pulykamell
Sok sajtos pulykamell

a húsból vastag szeleteket vágunk, fokhagymás tejben áztatjuk (előző nap érdemes, 1 éjszakát a hűtőben tartani). Hőálló tálba a lereszelt sajtok negyedét elterítjük, ráfektetjük a...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézes mustáros pulykamedalionok
Mézes mustáros pulykamedalionok

-a pulykamedalionokat alaposan megtisztitjuk -a hártyás részeket levágjuk -meghintjük sóval .borssal -a mézet - ketchupot +mustárt ősszekeverjük,beleforgatjuk a medalio...

Elkészítési idő: 80
Nehézség: Közepes
share
Avatar kínais csirke
kínais csirke

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk