- csirkehús: lehet comb, szárny, mell
- 10 dkg vaj
- só, bors
- mustár, tejföl
- reszelt sajt a tetejére
Egy lábosba felmelegítjük a vajat, a megmosott csirkehúst beletesszük a lábasba és 1-2 dl vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt puhára főzzük a húst. Majd hozzáadjuk az összekevert tejfölt és mustárt és összemelegítjük. Majd ha kész a tetejére sajtot reszelünk.
Rizzsel tálaljuk.
A medalionokat megmosom, kissé megklopfolom, és vékonyan bekenem piros pestoval. Kiolvasztom a szalonna zsírját, megdinsztelem rajta a hagymát, fokhagymát, rádobom az apróra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézCsibemell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. Az almát kis kockákra vágjuk.Serpenyőbe cukrot szórunk,karamellizálljuk,majd az almát ráöntjük,átforgatjuk benne, majd a csibeme...
Elkészítési idő: 1 öra Nehézség: KözepesA csirkemellet felszeleteljük, majd fólia alatt vékonyra kiklopfoljuk. A szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd mindegyik szeletre teszünk a feta sajtból az aszalt paradicsomból, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűViszont van az eredeti Amerikai recept amikor a kövér négernénik sütik a csirkét na annak. megtudom mondani a fűszereit: Cayenne bors (alias chili) Füstölt piros paprika-- ezt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű