2 db csirkecomb /jelen esetben/
só
ételízesítő
majoranna
fokhagyma
fokhagymapor
kakukkfű
2-3 evőkanál zsír
piros arany, vagy paprika paradicsom szeletek
A csirkecombokat alaposan megtisztítom, a bőréről eltávolítom a tokokat és a szőröket. Ezt utóbbit a gázrózsánál leperzselem, alaposan megmosom.
A tisztítás után fűszerezem mindkét oldalát, majd a sütőedénybe a zsírra teszem, öntök alá kb 1 dl vizet, hozzáadom a fokhagymagerezdeket, alufóliával betakarom, majd kis tűznél sütni kezdem.
Nem egészen 1 óra alatt megpuhul, akkor leveszem róla a fóliát és nagy lánggal pirosra sütöm.
1. A tésztát a szokott módon, bő, forrásban lévő, sós vízben kifőztem, leszűrtem, hagytam lecsepegni. 2. Közben a csirkemellet ledaráltam, majd a felhevített vaj-olaj keveréken...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felcsíkoztam és megpirítottam baconszalonnán. A mirelit zöldség mixet hozzá öntöttem és kicsit átsütöttem. 10x10 leveles tészta lapokat a muffin formákba tettem és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA libaaprólékot a kockára vágott zöldséggel, hagymával, fokhagymával, babérlevéllel feltettem főni, sóztam, borsoztam. Amikor a hús megpuhult, leszűrtem a levest, egy lábasba zsira...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy tepsi aljára terítünk pár szelet bacont. 2. Elkészítjük a tojásból, lisztből, tejből, sóból a sűrű palacsinta tésztát. 3. Három jól szétterített combot belemártunk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű