2 db csirkecomb /jelen esetben/
só
ételízesítő
majoranna
fokhagyma
fokhagymapor
kakukkfű
2-3 evőkanál zsír
piros arany, vagy paprika paradicsom szeletek
A csirkecombokat alaposan megtisztítom, a bőréről eltávolítom a tokokat és a szőröket. Ezt utóbbit a gázrózsánál leperzselem, alaposan megmosom.
A tisztítás után fűszerezem mindkét oldalát, majd a sütőedénybe a zsírra teszem, öntök alá kb 1 dl vizet, hozzáadom a fokhagymagerezdeket, alufóliával betakarom, majd kis tűznél sütni kezdem.
Nem egészen 1 óra alatt megpuhul, akkor leveszem róla a fóliát és nagy lánggal pirosra sütöm.
Megtisztítom a csirkecombokat. A tepsibe öntök kb 3dl vizet beleteszem a fűszersó egy részét, majd a többi fűszerből is ízlés szerint. Mikor ez megvan, összekeverem egy kanállal és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat megmossuk, megtisztítjuk, majd egy edénybe tesszük és felöntjük annyi vízzel ami ellepi. Felforraljuk, utána még 5 percig főzzük. A hagymát felaprítjuk, kevés olajban megdi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizstésztát lobogó forró vízbe áztatom 10-12 percre A csirkemellet vékony csíkokra szeletelem A brokkolit 2-3 cm-es darabokra vágom A 2 tojást felverem, kissé fűszerezem A fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsaszívet hosszában bevágjuk, hogy ki tudjuk teríteni. Sózzuk, borsozzuk, szokásos módon panírozzuk, majd forró olajban kisütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű