30-40 dkg babapiskóta
1 pohár natúr vajkrém
1 doboz 0.25 l habtejszín
2 cs. vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
2 dl hideg kávé
3 evőkanál rum
kakaó a tetejére /jó az instant is/
A vajkrémet és a cukrokat jól kikeverem, majd hozzáadom a felvert tejszínhabot.
A piskótákat megmártjuk a kávé és rum keverékébe és és az edényünk alját kirakjuk vele.
A krém felét a piskótára kanalazzuk, majd rátesszük a maradék megmártott piskótát, arra pedig a maradék krémet. A tetejét megszórjuk kakaóporral, és néhány órára hűtőbe tesszük.
A sárga lapokhoz a tojássárgákat a porcukorral elektromos habverővel habosra keverjük, apránként hozzáadagoljuk a vizet, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát kettévesszük,...
Elkészítési idő:Tört csokit teszünk hozzá és meggyet,ha megsült félbe vágjuk tejszínhabbal o,olvasztott csokival,tetején meggyel tálaljuk
Elkészítési idő:A kókuszreszeléket kávé darálóban, vagy késes aprítóban finomabb szemcséjűre őröljuk. Összekeverjük a konjac liszttel. A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját a vízzel kihabosítjuk...
Elkészítési idő: