30 dkg pulykahús/mell, vagy comb, én combot használtam/
1 kisebb fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
2 szál sárgarépa
1 kisebb cukkini /vagy egy nagyobb fele/
15 dkg gomba
20 dkg karfiol /elhagyható, vagy mással helyettesíthető/
20 dkg zöldborsó
2-3 evőkanál olaj
fűszerek/só, bors, kakukkfű, szerecsendió, őrölt kömény, őrölt babér vagy levél/
30 dkg pulykahús/mell, vagy comb, én combot használtam/
1 kisebb fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
2 szál sárgarépa
1 kisebb cukkini /vagy egy nagyobb fele/
15 dkg gomba
20 dkg karfiol /elhagyható, vagy mással helyettesíthető/
20 dkg zöldborsó
2-3 evőkanál olaj
fűszerek/só, bors, kakukkfű, szerecsendió, őrölt kömény, őrölt babér vagy levél/
A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemell filéket felszeleteljük és egy kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon elősütjük mindkét oldalát. A mustárt és a zúzott fokhagymát egy kevés ola...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket hosszában kettévágom, a medalionokat levágom, és más alkalomra (pl. levesbe) elrakom. 2. Sózom, borsozom, majd vékony pengéjű késsel 6-7 mélyebb zsebet kész...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkecombokat megmossuk, a bőrét ameddig tudjuk visszafejtjük.A húst a csonttal együtt lecsapjuk egy bárddal,vigyázva hogy ne sértsük meg a bőrt és a kis maradék csontot.A húst...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű