30 dkg pulykahús/mell, vagy comb, én combot használtam/
1 kisebb fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
2 szál sárgarépa
1 kisebb cukkini /vagy egy nagyobb fele/
15 dkg gomba
20 dkg karfiol /elhagyható, vagy mással helyettesíthető/
20 dkg zöldborsó
2-3 evőkanál olaj
fűszerek/só, bors, kakukkfű, szerecsendió, őrölt kömény, őrölt babér vagy levél/
30 dkg pulykahús/mell, vagy comb, én combot használtam/
1 kisebb fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
2 szál sárgarépa
1 kisebb cukkini /vagy egy nagyobb fele/
15 dkg gomba
20 dkg karfiol /elhagyható, vagy mással helyettesíthető/
20 dkg zöldborsó
2-3 evőkanál olaj
fűszerek/só, bors, kakukkfű, szerecsendió, őrölt kömény, őrölt babér vagy levél/
A csirkemellet 8-12 szeletre vágjuk, egy tálba rakjuk. A majonézt a szójaszósszal összekeverjük, majd alaposan a húsba dörzsöljük. Letakarva, hűtőszekrényben érleljük egy éjjelen á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított kakast nagyobb darabokra vágjuk úgy, hogy a csontos részeket is kettéválasztjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, és felkockázzuk. Bográcsba zsírt teszünk, és üvegesre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat megtisztítottam, leöblítettem, leszárítottam. Mindegyik alsó combja felőli húsos forgójánál sós ujjal felnyúltam, és 1-1 gerezd fokhagymát helyeztem bele, majd besózta...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: KözepesA csirkeszárnyat megmosom, ételizesítőbe forgatom szárazra törlöm, a szárnyak közé teszem a szívtől megszabadított csirkemájat és a csirkeszárnyba helyezett, majd lisztbe, tejjel h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű