30 dkg vaníliás keksz
10 dkg vaj
3 evőkanál tejszínhab
1 evőkanál porcukor
3 tasak vaníliás cukor
A krémhez:
20 dkg mascarpone
40 dkg tehéntúró
3 evőkanál natúr joghurt
4 evőkanál porcukor
4 evőkanál darált dió
3 tasak vaníliás cukor
2 dl habtejszín
A díszítéshez:
5 dkg dió
csokoládéöntet
karamellöntet
A kekszet apróra tördeljük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a vajat és a cukrot, a vaníliás cukrot, majd a habot és robotgéppel összedolgozzuk. Ezt követően sütőformába, vagy egy nagyobb tálba simítjuk. A mascarponét és a túrót egy tálba tesszük és belekeverjük a joghurtot, robotgéppel összedolgozzuk. Mikor krémessé vált hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és a diót is, majd újra összedolgozzuk. A habtejszínt felverjük és a felét hozzákeverjük a krémhez, majd az egészet rásimítjuk a kekszes alapra. A maradék habbal bevonjuk és dióval, illetve az öntetekkel díszítjük. Lehűtjük és ezt követően kínálhatjuk
A kétféle kekszet és az étcsokoládét apróra tördeljük. A vajat, a cukrot, a kakaóport és a tejet jól összekeverjük és lassú tűzön szirupot főzünk belőle. Nem kell forrni hagyni! Eg...
Elkészítési idő:1.Vékony palacsintákat sütünk. 2.a töltelékhez: a túrót vaníliás cukrot tojást aszalt sárgabarackot és mazsolát összekeverem.Tegyük a tölteléket a palacsintába és tekerjük fel.a p...
Elkészítési idő: