250 g csirkemell
> Ízlés szerint só, bors, fokhagyma, erős paprika vagy zöld fűszerek
A csirkemellet összekockázom, egy magasabb falú tálba rakom és hozzáadom a kívánt fűszerezést. Sót és borsot mindenképpen érdemes bele tenni, de ízlés szerint paprikával, zöld fűszerekkel vagy erős paprikával bolondítható.
> Az egészet botmixerrel pürésítem és ha szép egyenletes, alufóliára rakom és összetekerem, a végeit jó szorosan összetekerem, hogy egy szép szoros és feszes rúd legyen belőle. Előmelegített sütőben 160 fokon kb. 30 percig sütöm, majd kiveszem, hagyom kihűlni, leszedem az alufóliát és hidegen vékony szeletekre szelem.
A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és ételízesítővel. 5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és csipet sóv...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: NehézJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megmosott, megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és egy nagyobb tűzálló tál aljára tesszük. A kolbászt 5-6 cm-es darabokra vágjuk, a hagymákat negyedeljük, és mindet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMártás: 15-20 dkg spenótlevelet szárától megtisztítjuk. 2 gerezd fokhagymával aprítóba dobunk, párat forgatunk rajta, majd forró kókuszolajra öntjük. 1-2 percig pároljuk, majd 1 de...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű