Hozzávalók:
25 dkg főtt cékla
5 dkg folyékony kókuszolaj
10 dkg Yungas őrölt hántolt földimandula liszt
1 dkg kollagén peptidek
2,5 dkg holland kakaó
2-3 dkg porrá őrölt eritrit
8 dkg kókuszliszt
a hempergetéshez:
holland kakaó
A céklát a kókuszolajjal pürésítjük, majd a többi anyagot hozzáadva egynemű masszává gyúrjuk. Diónyi golyókat formálunk belőle. Végül díszítésként kakaóba forgatjuk.
A tejet a csipet sóval feltesszük forrni. Amikor már meleg, folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a búzadarát, és addig főzzük, amíg a dara megdagad. Közben a tojásokat szétvála...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojáskot szétválasztjuk. A fehérjét 8 ek. hideg vízzel és csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgáját 8 ek. hideg vízzel és az apránként hozzáadagolt porcukorral alaposan ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Az egyik felébe belekeverjük a kakaóport. A világosan maradt tésztát ketté osztjuk és nagyjából 30*35 cm-es lapokká n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtojást, a cukrokat, a lisztet a tejjel állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, kihűtjük. - A vajat a porcukorral habosra keverjük a kihűlt krémhez adjuk és simára kikeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű