Hozzávalók:
25 dkg főtt cékla
5 dkg folyékony kókuszolaj
10 dkg Yungas őrölt hántolt földimandula liszt
1 dkg kollagén peptidek
2,5 dkg holland kakaó
2-3 dkg porrá őrölt eritrit
8 dkg kókuszliszt
a hempergetéshez:
holland kakaó
A céklát a kókuszolajjal pürésítjük, majd a többi anyagot hozzáadva egynemű masszává gyúrjuk. Diónyi golyókat formálunk belőle. Végül díszítésként kakaóba forgatjuk.
A tésztához a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, a tojást, és a tejet. Jól összegyúrjuk. 5 egyenlő részre osztjuk, egyenként kinyújtjuk, majd zsírozot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a tejet egy edényben megmelegítem, belereszelem a citrom héját (mossuk meg előtte!!), a fahéjat, illetve a porcukrot. Mikor felforrt belekeverem a lisztet. Ebből kapni f...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet, a sütőport és a fűszereket összekeverjük egy tálban. Egy másik tálban habosra verjük a vajat a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat, joghurtot és a vaníliás cukrot. 2 a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta hozzávalóit összekeverjük, lágy állagú tészta lesz belöle, liszten kinyújtjuk, kibéleljük vele a tepsit, vagy formát. Megszurkáljuk villával és pihenni hagyjuk míg elkész...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű