Hozzávalók:
25 dkg főtt cékla
5 dkg folyékony kókuszolaj
10 dkg Yungas őrölt hántolt földimandula liszt
1 dkg kollagén peptidek
2,5 dkg holland kakaó
2-3 dkg porrá őrölt eritrit
8 dkg kókuszliszt
a hempergetéshez:
holland kakaó
A céklát a kókuszolajjal pürésítjük, majd a többi anyagot hozzáadva egynemű masszává gyúrjuk. Diónyi golyókat formálunk belőle. Végül díszítésként kakaóba forgatjuk.
Kezd a krémmel, a kókuszvaj és a kókuszkrém kivételével minden hozzávalót tegyél egy kisebb vastagfalú fazékba és habverővel keverd csomómentesre. Alacsony lángon, folyamatosan kev...
Elkészítési idő: 1 óraA tojás fehérjét pici sóval felverem kemény habnak, sárgáját a cukorral, vízel kikevertetem majd hozzá szitálom a lisztet, sütőport és a diót.Összekeverem majd lazán hozzáadom a fe...
Elkészítési idő: